Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

Faila 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhala, jestli dát tomuhle filmu šanci. Pařba v Las Vegas, její pokračování a podobně laděné komedie mě zas tak moc nenadchly - aspoň ne zpětně. Jenže Gordon-Levitta i Rogena mám ráda, a tak jsem to zkusila. A naštěstí jsem se nezmýlila v tom, že komika tohohle filmu mi sedne. A tím, že byl příběh vyprávěn jako vánoční pohádka, otevřely se tvůrcům dveře originálním vtipům a zápletkám. A vůbec mě nepřekvapilo, když se tam objevil i James Franco. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Čekala bych podle hlavní trojky, že to bude komedie pro mladý až střední věk,ale tohle bylo spíše pro teenagery. Typická amíkovská ptákovina. Tohle si pod tím pojmem představuju. Dvě hvězdy dávám za Rogena, který mě jako jediný fakt bavil(směju se nahlas) i když to možná až tak zábavné nebylo,ale on se u mí prodat:), zatímco Levitt je fakt afektovaný vůl a jeho hraní mě už dlouho nepotěšilo. Za zmínku určitě stojí malinčké role James Franca a Michela Shannona. Ti jako vždy potěšili. Konkrétně k ději se vyjadřovat nebudu, ten je až příliš plytký. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasická sada gagů ve stylu komedií se Sethem Rogenem. Překvapivé asi jako vosy v létě. Vtipnější jak Daddy's home ale mezi slepými... Levine nepřišel s žádným Comedy gold a ani kultovní status tu neprojde. Je to jen celkem fajn, docela vyhulená komedie, kde je těžké říct, zda herci hrají, nebo to jen prostě prožívají. Bez vysokých nadějí a očekávání je to fajn film k víkendovému odpočinku (neberu hlavní film dne, ale to, co si člověk pustí k obědu a pak u toho tráví s rizikem, že možná usne :-) ) ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Proč ne. Rogen a jeho banda komiků je dost sympatická a rozhodně mě nevadí koukat na film, kde dělají bordel, chlastají, berou drogy, aby odvedly pozornost od toho co nám skutečně chtějí říci. Je to takový trik, který v jejich filmech funguje a The Night Before, není výjimka. Jonathan Levine mě totálně rozsekal svým 50/50 a od té doby vím, že je to zajímavý tvůrce, kterého se vyplatí sledovat. I tady předvede několik vážně zajímavých scén, ale osobně si myslím, že je to, kde si chtěli kluci jen zablbnou a na konci říci něco o přátelství. Když, to funguje, tak proti tomu nic nemám. Joseph Gordon- Levitt - Seth Rogen - Anthony Mackie jsou docela netradiční trio kamarádů, kterým to přátelství věříte už od prvních záběrů. Navíc jsou to celkem sympatické postavy se spoustou problémů, které se snaží sami před sebou skrývat. Troji parádně doplňují Jillian Bell a hlavně Lizzy Caplan. Co se filmu musí nechat jsou boží camea, která jsou tím nejlepší na celém filmu. Michael Shannon si krade každou scénu pro sebe, Tracy Morgan má dobrý hlas, James Franco je parádní a Miley Cyrus si umí ze sebe udělat legraci. Ve filmu je pár momentů, které jsou zbytečně natahovaný nebo prostě úplně nesedí do celkového vyprávění. The Night Before je příjemná hrubozrnná komedie, která za přívalem vulgarit, skrývá pravé přátelské srdéčko. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tento komentář sponzorovala firma Red Bull: Odkazy prošpikovaná jízda na nejokázalejší vánoční párty v Novém Yorku. Geniální zfetovaný Rogen dává bránici zabrat každou druhou scénu. Jinak film o důležitosti Vánoc pro naši generaci. O kamarádství, děsu z toho mít děcko i strachu z neúspěchu v práci i životě. Těžká témata dávkována jeden pomalý šluk za druhým. A Michael Shannon je jako d(uch)ealer Vánoc skvělý. Scéna Žid v kostele nemá chybu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama