Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (179)

Killda 

všechny recenze uživatele

Co se týče komedií, tak parta kolem Rogena na mě prostě působí nejlíp. Jako bych si něčeho šlehnul, normálně se u komedií nesměju, ale u Rogenových filmů prskám smíchy ustavičně. A tohle nebyla vyjímka, byť jde o nejméně originální a nápaditý projekt této party za poslední roky. Zkrátka tento film bych si dokázal představit jako Vánoční stálici po desáté hodině. 8/10 Opět komedie roku. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

"That Jewish guy crucified the Messiah! Klasicka Rogenovka - trava, penisy, nabozenske narazky a dalsie osvedcene prvky. V duchu podobnych komedii ako Superbad ci Harold & Kumar sa nase trio vydava za nocou plnou zabavy, aby sa stali obetami neocakavanych sialenych situacii. Ako relaxacna komedia na vecer to funguje skvele, najde sa par dobrych vtipov, ale zas sa neda tvrdit, ze by som sa chytal cely cas za brucho, alebo zeby Rogen a spol. prisli s niecim novym. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tak som si to zrátal: Videl som s Rogenom 34 filmov a menej ako tri hviezdy som dal len na animák o Hortonovi. A teraz toto. Jeho snáď najzbytočnejšia - alebo lepšie - najprebytočnejšia komédia. A ten film natočil Levine. Prečo to nefunguje? Pretože je to všetko od romantiky, cez feťarinu, až po vianočnú rozprávku s elfmi, pričom jediné, čo dostáva dostatok priestoru je Rogenov trip. A ten je aj jediný vtipný. Všetko ostatné je navyše, Shannon jasný od druhej scény, Caplanka dostala scény dohromady asi štyri, z toho len tri krátke výstupy s Levittom a nakoniec má niečo medzi nimi dojímať? Na rozprávku to nemá atmosféru, na romantiku scenár ani postavy, na film o priateľstve dostatok chémie a na komédiu tomu chýba humor. Čo to bolo, kurva? ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já jsem z tohoto filmu upřímně zklamán, jelikož jsem od něj nedostal rozhodně to, co jsem očekával. Vzhledem k obsazení a obsahu to totiž v mých představách měla být naprosto nekorektní, ze řetězu utržená jízda, plná vulgarit, šílených scén a ještě šílenějších gagů, narvaná až po okraj bránici devastujícími hláškami, padající z úst nekontrolovatelných postav, v podání maniakálních komiků bez zábran. Jenže ve výsledku z toho všeho zůstalo tak akorát nemalé množství vulgarit a jedna postava, která měla koule být na rozdíl od ostatních krapet odvázanější, jinak ale pořádná smůla, jelikož se to celé drželo tak při zdi, až jsem jen nevěřícně, ale především lehce znuděně, kroutil hlavou, co se stalo. Ano, samozřejmě tou fajn postavou tu byla nepřekvapivě ta představována Sethem Rogenem, který jako jediný tahá celou tu podívanou z těch nejnezáživnějších vod, zbytek postav a jejich představitelů ale nepůsobí vůbec zábavně, jak Mackie, tak hlavně Gordon-Levitt se tu tváří neustále strašně vážně, pořád něco řeší, a když to konečně chvílemi začne vypadat, že by se mohli už rozjet, tak zase rychle stáhnou ocas mezi nohy a začnou zase přemítat nad životem, nad vztahy a zábava je jak mávnutím proutku zase pryč. Zápletka pak slibuje též mnohem víc, než ve finále nabídne, na nějakou super silvestrovskou pařbu tu tak může divák rovnou zapomenout, většinu filmu se totiž ty tři ústřední postavy jen potulují z místa na místo, aby se všude jen hádali, diskutovali, či si něco vyčítali, zábavného při tom neprožijí ale nic. Ze všeho nejvíc mě tu nicméně doslova až šokovala úroveň humoru, jelikož těch skutečně vtipných momentů, či hlášek by se tu dalo spočítat jen na prstech jedné ruky, a to by je daná osoba nemusela mít ještě ani zdaleka všechny, jenže ono se tu celkově té zábavy nevyskytuje až tolik, pár nefunkčních náznaků a utrum, prostě fakt nechápu, o co se tu tvůrci vlastně snažili. Byla to divoká noc zkrátka není vůbec divokou nocí, spíš se jedná o promarněnou noc, bez koulí, bez zábavy, s hromadou zbytečného dramatizování a proto opakuji, za mě se jedná o opravdu nečekané zklamání. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Zhulená komédia pri ktorej písaní s najväčšou pravdepodobnosťou hulil jej scenárista, pretože to je mišmaš skutočne všetkého. Od hrubozrnnej komédie, cez číru romantiku, drámu o dospievaní, až po takmer celorodinný film so záverečným posolstvom. A funguje to jedine ako taký „buddy movie“ vďaka sympatického ústrednému triu (Gordon-Levitt, Mackie, Rogen), inak to je bohužiaľ ako komédia trestuhodne nevtipné a ako romanca silne nefunkčné. Vtipná scéna je po celú stopáž jedna, možno dve (kostol) a po väčšinu času sa skôr zdá, že si to Seth Rogen s kamošmi síce počas natáčania evidentne užívali, ale natočili si ho hlavne preto, aby sa bavili oni. Či sa baví aj divák tu už bolo všetkým jedno. A tak namiesto akokoľvek nápaditých humorných scén to je zase raz celé o zvracaní, padaní, hulení, blúznení a prvoplánových cameo úlohách, ktoré občas fungujú (Shannon), inokedy sú úplne zbytočné (Franco) a niekedy až okato nevyužité (Miley Cyrus: „Volaj ma Hannah!“). To tu skutočne nikoho nič iné nenapadlo? Night After si z toho nebudem pamätať ani jednu jedinú scénu a to nie je pre komédiu práve najlepšie vizitka. S Jonathanom Levinom to ide strmhlav dole vodou. Najprv prekvapil nadpriemerným 50/50, potom neurazil, ale ani nenadchol priemerným Warm Bodies a teraz sklamal podpriemerným Night Before. Až sa bojím čo z neho vylezie nabudúce, pokiaľ bude v tomto klesajúcom trende pokračovať. CELKOVO: 2* (4/10) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama