Reklama

Reklama

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) a Chris (Anthony Mackie) jsou kamarádi už od dětství a jejich vánoční setkání se již dlouhá léta pravidelně mění v noc plnou nespoutaného hýření a bujarého veselí. Nyní ale stojí na prahu dospělosti, tradice se chýlí ke konci a poslední společná pařba by měla být nezapomenutelná. A proto je potřeba najít "Nutcracka Ball" - Svatý grál všech vánočních večírků. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Komedie nebo vlastně skoro všechny filmy, ve kterých hraje Seth Rogen se mi nikdy moc nelíbí, což je trochu zvláštní jelikož proti Sethovi vůbec nic nemám, naopak mi přijde jako velký sympaťák, jen filmy ve kterých hraje mi přijdou trochu před čáru. Stejně jako v tomhle filmu. Je sice krásné, že to je vánoční komedie pro teenagery, jelikož se tam řeší drogy, drogy, drogy a sex, ale nic velkého nebo originálního to není. Jen další komediální blbost. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Upozorňujem, že možno sa v komente vyskytne náznak spoileru, ako keď sa Santovi rozsype vrece už v lete. Na začiatku mi všetko včítane Rogenovej židovskej hviezdy a rapovania prišlo trápne, no postupne ma to začalo baviť viac a viac. Zmysel Francovej postavy som ja debil neprekukol v štádiu smskovania, tak ma rozosmial, aj napriek lascívnosti. A pointa postavy Michaela Shannona ma vyslovene potešila, keď už som nečakal prítomnosť žiadneho iného žánru než párty komédie. Celé to tour de bar na mňa pôsobilo dobrodružne a vypointovane. Multi-trip z darčekových drog rozosmial viacnásobne. A ešte aj Miley Cyrus mi bola konečne sympatická. Na Vianoce znovu, ak si spomeniem. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nafetovaný Rogen je cool. Hlavne v kostole. Caplan je nádherná ( po celý čas). A Miley je bezchybná. "Hovor mi Hannah". Ale inak dosť nefunčkné. Moderná variácia na Grincha.. Vianočnú koledu a Santa má bráchu či akú inú pizdovinu, ktorá v zásade v spojení funguje asi tak dobre ako lyžovačka v teráriu. Vzťahy sú nemastné neslané. Mackie je najpríšernejší sidekick ever. A ostatní mali za sebou lepšie kúsky. Poteší úloha Michaela Shannona a Jamesa Franca, ale inak som sa zasmial naozaj len dva razy.. škoda. Celkom som sa na to tešil. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Bong je mi svědkem, že tyhle trávou a nekorektností čpějící záležitosti miluju jako pěkně tvarované dámské pozadí, nemluvě o tom, že Seth Rogen je jedním ze skupinky vyvolených....každopádně tohle už bylo naprosto zbytečné. Bez nápadu, umaštěné, lehce zapomenutelné. Ač kostelní scéna patří k tomu nejlepšího za posledních x let, zbytek páchne víc než rozlitým pivem recyklací. Recyklací stokrát omletých gagů, dialogů a výrazů. Navíc jestli jsem psal o Rogenovy jako o vyvoleném, tak s Levittem mám už přes dvacet let docela problém a Mackie byl, je a zřejmě i zůstane jenom slušně placenou přidržtaškou. Už se těším na další bosí běh po střepech jenž znamenají úlet, ale tenhle vánoční večírek brzy vytěsním ze své paměti. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nevyzpytatelní kámoši (Seth Rogen, Evan Goldberg, James Franco – neuvěřitelně produktivní – roku 2015 se objevil ve dvanácti projektech, letos jich má nasmlouvaných podobný počet plus jeden seriál, Joseph Gordon-Levitt) znovu na scéně. Každý má odlišnou úlohu, někdo to sfouknul cameem, jiný se potil nad scénářem. Hodně dialogů, hodně narážek, pak se hrdinové dostanou tam, kam mají, a začnou naplno těžit potenciál prosté zápletky. Tedy užít si vánoční kalbu ve starém balení. To, že je to dramaturgicky nedbalé, je nám jasné, to, že ten kdo nemá rád rogenovský humor, měl by se tomu obloukem vyhnout, je asi také patrné. Nedostane vás ani tentokrát. Vše se točí kolem drog, večírků, vztahů, sexuálních narážek. Pár scén mile potěší nebo rozesměje (etuda v křesťanském kostele, vystoupení s Miley Cyrus, Michael Shannon coby osvícený drogový dealer, vánoční New York obecně), jinak je to ale průměrné setkání s bandou, která si očividně rozumí i mimo filmové kamery. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Nahé fotky Isaaca (Seth Rogen), které má v telefonu, byly pořízeny dvojníkem. (kellne)

Reklama

Reklama