Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá kouzelnice se spolu s přáteli vydává do zaniklého města obrů. Chtějí získat zkamenělé srdce rozlomené na čtyři části. Nesmí dovolit, aby se dostalo do rukou temným silám... Mladá kouzelnice Marek ve starodávném mytickém světě plném netvorů, draků a oblud vládne nebezpečnými silami černé magie a se svou družinou dobrodruhů bojuje proti temným silám, které chtějí ovládnout a zotročit svět. Tentokrát musí odvážná žena porazit legendárního černokněžníka Szorloka a jeho vyslance Kishkumena, který se s armádou netvorů chce zmocnit cizí země a rozšířit v ní hrůzostrašnou nákazu – mor, měnící vše živé na nemrtvé... (TV Prima)

(více)

Recenze (31)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Snáď najhorší príklad podradného fantasy. Priznávam že som prvý diel nevidel, takže mi niektoré vzťahové súvislosti unikli, ale hodnotenie to nemôže nijako ovplyvniť. Hovno je skrátka hovno, aj keď ho obalíte v strúhanke a vypražíte. Zasa raz je treba zabiť zlého čarodejníka a popri tom viesť dialógy pri ktorých má divák chuť utopiť sa v nádrži s jódom. Občas sa v obraze zjaví aj vyslúžený Herkules Kevin Sorbo aby prispel svojou múdrosťou k obrane mieru. Absolútne úžasný bol rozhodujúci súboj so žltookým čarodejom a jeho bandou nemtavých orkov. Miesto hrdinov uprostred som sa neustále musel pozerať na komparz okolo, pretože to ako tam tie zmätené vemená bezradne prešľapovali, zjavne netušiac čo majú robiť bolo neuveriteľné. Už som len čakal kedy sa niekto z nich poškriabe na vajciach. Že scenár dávalo dohromady 5 ľudí je jasnačka, dohromady ovládali takmer celú abecedu. Po finálnom súboji som sa tešil že je už konec, ale ono to skončiť odmietalo a nasledovali stále ďalšie scény kde postavy ešte niečo riešili, ale to už som bol podľa všetkého v stave klinickej smrti. Každopádne mi bolo až ľúto tých hercov, pretože by z nich teoreticky mohla byť celkom dobrá partia, teda okrem toho potetovaného elfa pankáča ktorý by sa mal rtadšej vrátiť k predvádzaniu spodného prádla. Keď vezmem do úvahy slušnú scénu s drakom tak tú jednu hviezdu asi dám, ale nech preto nespyšnejú. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Parta pšonků, co má ráda cosplay a dlouhé výšlapy fotogenickou krajinou, si takhle jednou řekla, že to všechno proloží tím největším fantasy klišé a všechno to hodí na dvd. A uvidí se, kdo se chytí :-) Je to přesně tak blbé a odfláknuté, jak by člověk čekal, přitom si nemyslím, že je to blbé a odfláknuté schválně, jen se výjimečně (i když on to zas tak řídký jev nebude) setkalo velké množství lidí, kteří trpí vážným nedostatkem talentu a soudnosti. 15% ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Kouzlo jedničky už se trochu vytratilo a i ta hudba už není natolik dokonalá. Pořád si to ale drží jistou úroveň, na kterou většina obdobných fantasy braků nedosáhne. Pořád ti samí sympatičtí herci a pořád to stejné nadšení pro látku. Pocta žánru a všem magorům, kteří mají srdce na stejném místě jako tvůrci. Mě to bavilo, jen bych ocenil lepší scénář. Oproti jedničce opravdu znatelný pokles. Zajímavé je, že ve dvojce mi přijdou obě herečky víc sexy než v jedničce, přitom je to ze stejného roku. Že by jiný maskér? To je to kouzlo filmařiny. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to celkem ucházející pokračování prvního filmu v tom smyslu, že je to kvalitativně v podstatě stejné, je zde pár dobrých scén, a i když je to levné, tak přece jen máte pocit, že je to fantasy a ne jenom rádoby historický film. Není na tom nic skvělého, ale dá se to celkem snadno zhlédnout, aniž byste utrpěli velkou újmu. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

První díl byla vcelku neškodná amatérská konina, kterou zaplatili fanoušci pomocí kickstartru.... A druhej díl je de facto totéž, jen s tou neškodností bych si nebyl tak jistý. neboť všechny dialogy z první poloviny stopáže (hodina čtyřicet proč?!) mi způsobovali fyzickou bolest a bál jsem se, že mé uši spáchají harakiry a kladívko prokopne bubínek. Druhá polovina je o něco lepší, ne tedy, že by dialogy byli snesitelnější, ale je jich méně, místo nich je tu sice sterilní a zcela špatná akce, ale dá se přežít a dokonce i za faktu, že se do grupy hrdinů připojilo jakési špičaté ucho s nagelovanejma vlasama (to není humor, opravdu tam je). Znovu pocta dračákům a nejbrakovatějšímu fantasy, znovu špatné. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama