Reklama

Reklama

Lake Eerie

Trailer

Obsahy(1)

Kate Ryan se po náhlé smrti svého příbuzného stěhuje do starého domu u jezera Eerie, aby se zde zotavila. Po vřelém uvítání místních obyvatel se Kate snaží zabydlet. V tuto chvíli ovšem ještě netuší, že dům, ve kterém hodlá strávit následující dny, skrývá tajemství, jež cestu za zotavením změní v boj o její život. (PetriK12)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Finále snímku „Lake Earie“ není nijak velké, možná je zde nějaké lehké překvapení, možná se ukáže, že scénář má hlavu a patu, ale tohle je prostě film, který vás nedovede rozhodit, nedovede vás upoutat, nedovede vás skutečně pořádně zaujmout, protože ta gradace je hodně slabá. Nečeká na vás zážitek, který byste si měli dlouho pamatovat, ale prostě jen klasická současná hororová limonáda. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Maliarka sa po tragédii nasťahuje do krásneho domu pri jazere Eerie. Má radosť z príjemného uvítania miestnych ludí, ale ešte netuší, že dom skrýva nepríjemnú históriu, ktorá čoskoro začne vychádzať na povrch. - Nie je to zle natočené, ale je to velmi nešikovne zrežírované a tak nezáživné, že jediným, čo ma na tom bavilo, bola pani Betsy Baker známa z legendárnej úlohy v The Evil Dead. Ale aj tak sa nehnevám. Aspoň mi tieto slabé horory pripomenú, ako si musím vážiť tie perfektné. + herec z Stung, Harbinger Down, Daylight's End + herečka z The Evil Dead ()

Zajímavosti (1)

  • Majitelé domu si pozvali tři různé skupiny paranormálních vyšetřovatelů. Všechny tři skupiny věřily, že dům je prokletý. Vyšetřovatelé slyšeli divné zvuky a hlasy, viděli stíny postav a zaznamenali náhlé změny teploty. (kellne)

Reklama

Reklama