Reklama

Reklama

Epizody(20)

Aby se bohatý dědic uzdravil z disociativní poruchy identity, požádá tajně o pomoc mladou hezkou psychiatričku. (Netflix)

Recenze (21)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Ve shodě s Ainny to balím po 6 dílech. Ačkoli příběh je poměrně zajímavě vymyšlený a zajisté se bude i nadále rozvíjet, hlavní hrdinka je šílené pištidlo a leze mi na nervy, navíc mi ani herecky nijak zvlášť nesedla. Ostatně to lze konstatovat i o většině ostatních, nic co by oslnilo, zejména její rodinka je dost ubohá a nejen ty "vtipné" scénky s ní mne vůbec nepobavily, humor obecně je zde příliš přihlouplý, rozsáhlý a řekl bych, že se ani nehodí k tématu seriálu. Spíše bych ocenil jeho temnější zpracování, to střídání vážných scén se šaškárnou s pištící holkou není nic pro mne. ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Když beru Kill me, heal me jako komedii, jsem nad míru spokojený, neboť jsem se častokrát smál nahlas. Když beru Kill me, heal me ohledně dramatického příběhu, kvalita dost upadá. Když beru Kill me, heal me jako romantiku, tak čistý průměr. Když však spojím všechny žánrové prvky dohromady, tak je Kill me, heal me bezesporu jeden z těch lepších korejských seriálů, jenž své příběhové nedostatky ukrývá za své největší přednosti v podobě skvělé komedie. ■ Živost a bezpečná impulzivnost doktorky Oh Ri-Jin mě neskutečně bavila. Nevím čím to je, jelikož tento druh postav moc nemusím, ale u ní jsem se vážně moc bavil. No a ty její pohledy, těch jsem se nemohl nabažit. Dalším a zároveň hlavním tahounem tohoto seriálu jsou osobnostní proměny Cha Do-Hyuna, které jsou Ji Sungem zahrány skvěle. Navíc hudba při probíhajících vtipných scénách umocňuje roztažené koutky, které se nesou od ucha k uchu na maximum. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Už jsem si myslela, že Kill me, heal me nikdy nedokoukám. Jenže jsem se kvůli vynikajícímu Ji Sungovi, nad jehož výkonem mi neustále padala brada, přemluvila a jela jsem dál. A věřte nebo ne, jsem za to fakt ráda. Druhá polovina seriálu je totiž jiný kafe. Najednou to mezi hlavním párem začne jiskřit, jsou tam opravdový emoce a děj je natolik zajímavý, že jsem se od něj kolikrát nemohla odtrhnout. Jedno překvapení střídá další ještě větší překvapení a vy chcete hrozně moc vědět, jak to dopadne. Dokonce i moje nesympatie k hlavní hrdince trochu ochladly, protože konečně neřvala a nebrečela bezdůvodně. Ten, kdo ale většinou rozbrečel mě, byl stejně Ji Sung... První půlce bych dala sotva dvě hvězdičky, té druhé bych dala s klidným srdcem čtyři. Jako celek tedy 3*. Jo a plus za pěkný soundtrack. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem se neubránila trošku porovnání s Hyde Jekyll, Me, ale každé se vyvíjí jinak, tak to zas až tak nešlo. Seong Ji byl opravdu skvělý, jak zvládl všechny osobnosti (y) (y) (y) Bylo to pěkné, hodně zábavné, někdy i dost dojemné, ale ke konci už mi to přišlo zdlouhavé a takové ... na můj vkus se tam toho pořád až moc dělo, přehnaně moc. A musím říct, že poslední díl mě docela zklamal. Za mě slabá čtyřka. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Jsem hrozně moc ráda, že jsem se do seriálu Kill Me, Heal Me nakonec pustila. Ji Sung byl pro mne od začátku bůh. To jak zahrál všechny (převážně tedy Jonu :) to bylo vysloveně k popukání. Myslím, že jsem měla ráda všechny postavy co se v tomto počinu objevily. Ze začátku jsem se dost bála herečky Hwang Eum, ta mne však ve většině případů potěšila. Nedokážu tomu nic vytknout, přece jen jsem se tak trochu zamilovala... ()

Zajímavosti (2)

  • Původním záměrem seriálových tvůrců bylo obsazení herecké dvojice Seung-gi Lee a herečky Ji-yeon Lim. Ta ale navzdory kolizním projektům nabídku účinkování v televizní sérii odmítla. (Conspi)

Reklama

Reklama