Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pošumavské vesnici Pomezí se stane neobvyklý případ. Dva lidé, důchodce Trojan a šestnáctiletá Lenka, zmizí ve stejný den. Policisté z Kašperských Hor po nich začnou pátrat a vypadá to, že tyto dva pohřešované nic nespojuje. Brzy se však ukáže, že byli oba ve stejnou chvíli na místním hřbitově. Policie je tam totiž najde zavražděné. Někdo je oba zastřelil. Kdo a proč to udělal? Tým Jany Vinické musí tuto neobvyklou záhadu vyřešit. (TV Nova)

(více)

Recenze (11)

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako na vraždy v každé chalupě na Šumavě jsme si už v tomhle seriálu asi všichni zvykli, ale dvě vraždy střelnou zbraní na hřbitově? A vyšetřují t z počátku jak kdyby šlo o ukradené slepice....to je prostě už moc. Kde jsou ty díly, kde ta vražda byla "stylizovaná" do prostředí lesů a ne, aby to bylo něco jako L.A Přísně tajné. Krádež kol dvou dolarovýmu svůdníkovy celý díl opět shodil o hvězdičku dolu, ano asi to občas vyjde, ale ne takhle. A zajímalo by mě na základě čeho dělali tu domovku a 72§. Jinak ten díl měl trochu lepších momentů, ale jinak..... ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.......nuž polícia to má ľahké - ak nájde podozrivého (aj podpriemerný policajt by na neho prišiel) ,ktorý je úplný blbec  a odloží si vražednú zbraň na ktorej pre istotu nechá i svoje otlačky..... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Méně omáčky, přesto pohodové tempo, tentokrát dokonce dvojnásobné vraždy. Pachatel byl opět celkem brzy zjevný, ale mrkev a buřtguláš děj prodloužily. Jen mi chybělo více humoru. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá klasika, tentokrát ovšem ten první případ hodně smutný, když je vedle seniora zabita i 16ti letá dívka, navíc těhotná. Pátrání klasické, pachatel celkem jasný. Druhý případ je úplně trapný - krádež kol od BMW milence Modravy. Co je neskutečně otravné jsou dámičky v letech (Boušková, Medvecká, Čárová), ty jsou fakt na odstřel. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U tohodle seriálu se skvěle dělají věci do školy, žehlí, skládá prádlo, hrají hry na mobilu, kecá s rodiči, jediné, co u něj nejde dělat, je ho pořádně sledovat. Protože to se jen plácáte po hlavě, co v hlavách českých tvůrců může projít bez sebemenšího studu do televize. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl má pozoruhodné pozadí. Ano, nejrůznějších firem z těch nejvyspělejších a nejdemokratičtějších, plně férových zemí, které by klidně zlikvidovaly půlku Šumavy se tady objevuje pořád dost a dost. A lidí, kteří jsou za pár milionu schopni prodat horskou louku, aby jí s širokým okolím tu Holanďané, tu Belgičané, ale i Kanaďané nebo Australané nevratně zničili je taky dost. Inu, jedna věc jsou pokrytecké kecy a kritika zaostalých východoevropadnů a druhá věc je byznys - tedy nakapsovat se na úkor místních, jak to jen půjde. Třeba i žalobou na stát za zmařenou investici...a ta chamtivost je u všech, takže ty firmy dávám na stejnou úroveň jako toho vraha. Z poslední řady asi nejlepší díl. ()

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo fakt už moc. Poté co zjistí Vinická, že ten hospodský to neudělal (vyloučí ho jen z důvodu, že z jeho legálně držené pistole se nestřílelo, jako on nemohl mít ještě jednu???), říká Kamilovi, no předáme to mravnostnímu… Jako proč mravnostnímu, ano ženatý hospodský se vyspal s šestnáctiletou holkou, morálně to můžeme odsoudit, ale sakra, co je na tom trestného, že by to muselo zkoumat mravnostní???_____Policie hledá při první návštěvě hřbitova stopy po dvou zmizelých osobách a nikdo si nevšimne, že jsou do kostela vylomená vrata???_____Vrah je samozřejmě zase úplný pacient s touhou se nechat chytit, protože si doma schovává vražednou zbraň a ještě na ní pro jistotu zanechá otisky. A otázkou zůstává, kde sakra zase tu pistoli vzal, na Modravě má koukám každý druhý vesničan nelegálně drženou zbraň, asi je prodává Medvecká v tom jejich konzumu???_____Baví mě ty Soukupovo amatérsky napsané výslechy, oni mají vražednou zbraň s otisky, ale výslech začnou o nějakých převodech na účtu a nákupech pozemků, asi aby ještě vrahovi dali šanci se chvíli cukat a mohli natáhnout stopáž epizody. ()

tata22 

všechny recenze uživatele

Je to nějaké slabší než předchozí serie. Asi už došla inspirace. Ještě štěstí, že se jim každý pachatel přizná, to v reálu asi takhle nefunguje, bych si tedy myslel... Ale obecně je tam vícero nelogičností. Např. hledají mrtvolu a nevezmou si psa ? Stejně tak si vezmou někdy rukavice, jindy se zas procházejí a prohledávají a nevezmou, zvláštní... Je vidět, že žádný kriminalista u toho nebyl. Je to takové "jednodušší" ale pohodu to jakžtakž má... Jen škoda těch detailů a možná by bylo lepší více využívat kouzla Šumavy. Nejlepší je ovšem ten Němec co ho Soň tak žere :-) Ten je tedy slizkej, pořád se směje, asi mu neřekli, že tohle není Rosamunda ale česká detektivka:-) ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super díl I konec... Njn přesně to musí být fakt debil schovávat si vražednou zbraň z dvojnásobné vraždy... Jinak by byl v pohodě... Ale i to k tomu patří... To ostatní je fajn... ()

Reklama

Reklama