Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na policii v Kašperských Horách se obrátí ředitelka místní základní školy. Má obavy o svou podřízenou, třicetiletou učitelku Ivanu Hrubou. Po víkendu nepřišla do školy a nikdo o ní neví. Něco se jí muselo stát, byla zodpovědná. Kdyby byla nemocná, určitě by zavolala. Policisté začnou rozkrývat její život a vztahy. Ukáže se, že Ivana Hrubá měla problémový vztah s Jindrou Potůčkem, synem důležitého muže, ředitele regionální agentury přidělující dotace EU. Jindra si našel novou milenku a chtěl se s Ivanou rozejít. V době jejího zmizení byl v Itálii s novou partnerkou. Tvrdí, že o Ivaně nic neví, měla se odstěhovat z jeho bytu, ale to neudělala. V bytě zůstaly všechny její věci. Během vyšetřování oznámí policii anonymní telefonát, že Hrubá měla poměr s Javorským, náčelníkem horské služby. Ten však popírá, že by s učitelkou Hrubou něco měl. Ivana ho pronásledovala, ale Javorský jí údajně řekl, aby s tím přestala, že o ni nemá zájem. Kdo z podezřelých lže? Její bývalý partner Jindra Potůček, nebo Javorský z Horské služby? (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budu se opakovat, ale případy falešné tisícikoruny a kradených kol mě bavily více, než vražda. Vata vítězí nad nosným tématem. Víznerův učitel byl sice vtipný, ale patřil do jiného století. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tradiční, ale přeci jen nadprůměrný díl díky zajímavému případu zmizelé ženy, po které začnou policisté pátrat, ale stále se nedaří. Díky trpělivosti a chytré lsti však případ přeci jen vyřeší. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů. Zuzi Kajnarová je tady velmi vyjímečně za oběť, ale ve své malinké roličce zavražděné předvede, že umí být taky pěkná štěkna a figurkou dílu je Oldřich Vízner. I takoví cvoci stále ještě existují, i když někteří tydýti je ve své bublině nepotkávají, proto si myslí, že už nejsou. Jinak tatík se synem Potůčkovi byli přesně taková ta maloměstská honorace. Snad málokdy jsem cítil takové potěšení z výprasku, jako když mladej Potůček dostal pořádnou nakládačku. Nakonec, stejně jako ve většině dílů jsou ty motivace i story celkem realistické, svého času Soukup někde psal, že se jedná o zpracování příběhů na základě skutečných událostí za hodně dlouhé období. Takže spokojenost a bez uzardění čtyři hvězdy. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ať žijí falešné tisícikoruny vytištěné na barevné laserové tiskárně 😅😅😅 Jinak ten námět na zmizení učitelky byl fajn i zápletka... To rozuzlení stálo za to a i důvod její smrti ()

Reklama

Reklama