Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na lavičce v klatovském parku najdou mrtvou mladou ženu. V chatě nedaleko Kašperských Hor zavražděného muže, který pořádal esoterické kurzy. Ukáže se, že obě smrti spolu souvisí. (TV Nova)

Recenze (6)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podezřelých byla dnes přehršel, ale rozuzlení mě opravdu překvapilo. Snad jen závěr nemusel být tak doslovný. Pak mi ani nevadilo tolik PP a kur... Jinak "Tomáše Horáka" jsem málem nepoznal. Policisté toho mají tolik, že je museli nahradit lesáci. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak i do tohoto seriálu zabloudil Karel Dobrý... ten chlap má charisma jak prase a mohl by si nějakou sektu vykouzlit ve skutečnosti, ale tady to zavánělo trochu parodií. Ale jinak jeden z lepších případů. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý otřes.Vždy jsem se tomu po všech těch kriminálních slátaninách vyhýbal, včera jsem to zkusil a byl jsem zděšen amatérskými hereckými výkony skoro všech zúčastněných, jen Boušková přehrávala jak o život.Ostatní to evidentně moc nebavilo.No ta rodinka, co chce adoptovat dítě?To mělo být co?Doufám, že ho ten primitivní opilec, který používá slovo kurva několikrát v každé větě nikdy nedostane. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Njn když se do něčeho zamotá esoterika tak je průser na spadnutí... No guru si chce zaprcat tak zfetuje ovečky a pak hurá na ně... Bohužel mu jedna zařve a je vymalováno... Jinak super konec i díl... ()

Reklama

Reklama