Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Starosta šumavské obce Podhorsko je v noci brutálně zavražděn před svým domem. Chtěl v obci zavést pořádek a měl dost nepřátel. Někdo z nich vraždil. (TV Nova)

Recenze (7)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro tento seriál mám od pilotu slabost, ale až dnes jsem se dostal k novým epizodám. Idylku na Šumavě neruší ani vražda, místní lidičky jsou vesměs fajn, milí a vtipní a i ti zlí jsou nakonec tak nějak k pochopení. Jen podpásovku na konec si mohli autoři nechat. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ vraždy starosty i falešného prodejce čivab z Kamerunu či kýho šlaka je rozlousknut raz dva. Horší je to s hlavní hrdinkou, kterou čeká na konci dílu šok. A bývalý hokejista a dnes hokejový expert České televize David Pospíšil už nebude líbat Soňu Norisovou. Ani jsem nevěděl, že ho předaboval Jiří Dvořák. Škoda ho, hokejsty. :-) ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada má zlepšující se tendenci co se týče případů, ale .... seriál začíná pohodičkovou znělkou, má pohodičkové tempo, případ ke kafi jako v Midsamru a vygraduje to tragédií, kterou si tvůrci mohli odpustit. Nevím jestli je tlačilo Buly, ale ta scéna opsaná ze scénáře z Vítr v kapse se Soukupovi nějak připletla nebo co a mně tam teda žánrově moc nepasuje... tak aspoň Soňa ukázala, že umí hrát víc než jeden výraz v obličeji. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi pěkný příběh z druhé série, který se zajímavě rozvinul a ponechal prostor pro uvažovaní o vrahovi, ovšem naprosto jsem nepochopil záměr tvůrců v posledních minutách dílu, tohle si mohli odpustit a nechat seriálu příjemnou a milou rovinu bez takových zvratů. ()

Reklama

Reklama