Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hezká mladá žena Milena Vaněčková, která pracuje jako krupiér v kasinu na hraničním přechodu ve Strážově, spáchala sebevraždu. Nikdo z jejího okolí nechápe, proč to udělala, byla veselá, přátelská, měla šťastné manželství i dostatek peněz, v práci nebyly žádné problémy. Dopis na rozloučenou se nenašel, manžel se z toho psychicky zhroutil? Po pitvě se pochybnosti potvrdí, někdo ji zavraždil. Jana Vinická a její policisté rozjíždějí vyšetřování, objevují první podivnosti a pak postupně sestavují Mileninu skrytou tvář, o které nikdo nevěděl. Nedávno koupila za osm miliónů hotel, který byl v exekuci. Vaněček, její manžel, neví, kde vzala tolik peněz, v kasinu si tolik vydělat nemohla. V pozadí všeho stojí jakýsi tajemný muž, jehož identitu se jim podaří zjistit až později, jde o majitele exekutorské kanceláře v Klatovech. Začala mu snad Milena vadit v jeho nevybíravých podnikatelských aktivitách? (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase tu máme dva případy. Ten menší je nález 80 tisíc v autobuse, druhý je případ sebevraždy, ze které se nakonec vyklube vražda. Pachatel byl pro diváka zřejmý asi velmi brzo, kriminalisté ale nato přijdou výrazně později. Potěší role pro Zdenka Trčálka, herce Slováckého divadla v Uherském Hradišti. Po delší době zase někdo z Hradišťáků na obrazovce. Průměrný díl, který fanoušky seriálu potěší velkým zaměřením na jeden zásadní případ. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý případ i vedlejší roviny, jsem rád, že Jaroslav Soukup přidal víc záběrů krajiny a místních podniků, kde se vyšetřovatelé schází s lidmi kolem vyšetřování. Jinak si seriál drží stále stejnou kvalitu a od první série to příliš neupadlo. Šumava je krásným dějištěm pro tento nenáročný seriál, na který se vždy velmi těším. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já si u tohodle seriálu nemůžu pomoct, ale to vyšetřování je sladší a sladší. Mít u sledování v kapse tabulku čokolády, tak se mi z postupu kriminalistů sama rozpustí. A ty zbytečný vsuvky, to je jako co ? Satoranskýho neteř zahýbá manželovi, ten co říká kurva v každé větě si nasadí na hlavu kýbl a musej ho z toho vystříhat - nic z toho nesouvisí s případama. Jestli je to na připlepšenou a pobavení lidí prý nejoblíbenějšího seriálu, tak to sorry, mě to připadá u žánru krimi-drama-thriller dost trapný. ()

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Muž v pozadí – v průběhu tohoto dílu, nejprve exekutor, pak advokát, pak vedoucí exekutorské kanceláře, nakonec zase exekutor, tak kdo to pane Soukupe vlastně byl, jsem zmatený. Dlužníci úplně běžně chodí své dluhy řešit k exekutorům domů, jako fakt pane Soukupe? Soudní lékař opět amatér, který nepozná sebevraždu od vraždy. Vrah je velice inteligentní na to, aby vyzrál na psychiatry i policií, ale na druhou stranu se chová jako primitiv a schová si zakrvácené tenisky i vražednou zbraň u sebe doma, většinou se takové věci házejí někam do rybníka (nůž) či do kamen (tenisky) – to se mohl jít rovnou udat. Tak to by snad stačilo, opravdu parodie na krimi. Do toho plno vedlejších vatových příběhů, aby byl díl dostatečně dlouhý (hrnec na hlavě, ztracené peníze v autobusu a poctivý šumavský autobusák, problémy neteře, adoptovaný Venoušek, milostné strasti Vinické). ()

Reklama

Reklama