Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Sušici je zavražděná dcera předsedy Krajského soudu v Plzni, inženýrka Alena Lukešová. Někdo ji v jejím bytě omráčil a dal jí injekci na usmrcování zvířat. Pro závažnost případu ho začne vyšetřovat kriminalistický tým z Plzně, který vede bývalý manžel Jany Vinické. Po měsíci ale nezjistí nic a případ přebírá Jana se svým týmem. Jdou postupně po stopách vyhaslého případu, soustřeďují se na nejvíc podezřelé osoby. Zvěrolékaře používající jed, který byl použit, a také na stavebníky spadající pod stavební úřad v Sušici, kde Alena dělala vedoucí. Byla přísná, držela se stavebního zákonu, a tak měla řadu nepřátel. V poslední době na jí nejvíce vyhrožoval podnikatel, který si místo přízemního domku postavil načerno rozsáhlou patrovou rekreační rezidenci a chtěl ji dodatečně legalizovat. Alena trvala na původním projektu a chtěla odstranit, co v něm nebylo schváleno. Mezi podezřelými je i Alenin bývalý manžel Lukeš, zakomplexovaný fotbalový trenér, pijan, který po první lize skončil na fotbalovém stadiónu v Sušici. Patří mezi ně i urostlý plavčík z plaveckého stadiónu, s kterým si Alena po rozvodu začala, i když věděla, že tento vztah nemá perspektivu. Vyhaslý případ postupně ožívá, nakonec zbyde jediný podezřelý... (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta nakousnutých a nedořečených mikropříběhů, které se zde začínají nahodile objevovat (včetně psa a blechy, wtf?), a případ, kde vlastně od začátku je jasné (když vezmeme, že většina dílů Modravy obsahuje jen vztahové zločiny), kdo zhruba je vrah. Zas ale fajn po čase vidět dřívější hvězdu televizních pohádek Magdalénu Chrzovou. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na pachatele je celý díl totálně průměrný, vyšetřování neskutečně natažené, zdlouhavé a nudné. Případ kolem Vinického potenciálního přítele z Němecek je zcela vycucaný z prstu a postavený na hlavu. Lithiové baterky v letadle! Hm, pěkná pointa. Jděte s tím do háje. ()

Reklama

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím jestli je to jen můj dojem, ale začíná to čím dál tím víc připomínat nějakou tele-novelu o vztazích a nevěře, etc. Případy jsou pořád zajímavé a krásná příroda vše pěkně dokresluje, ale vedlejší linie příběhů a vztahů jsou velmi stupidní. A nadabovaný hezoun se sklárnou a miliony, no pardon. ()

Elden75 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu musel velkou odvahu ukázat nadporučík Karel Franc. Jasně, zavinil si to sám, ale postavit se pak k tomu čelem, to chce kuráž. Dávám mu palec nahoru :D ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně nikdo nezmizel a hned měl případ jiný spád. Jeho řešení se mi líbilo, ovšem v podstatě záleželo jen na oddalování důkazu. Odlehčení a humor mě pobavily, linka s dabovaným úžasňákem mi přijde zbytečná. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Scény z plaveckého bazénu se skutečně natáčely v bazénu v Sušici. (ArthasKarfa)

Reklama

Reklama