Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok se sešel s rokem a je tu jedinečný Barrandovský Silvestr 2014. Více než čtyři hodiny plné známých osobností, písniček, scének, vtipů a zábavy! Těšit se můžete na Kateřinu Brožovou, Marka Vašuta, Evu Pilarovou, Josefa Zímu, Laďu Kerndla, Dalibora Jandu, Heidi Janků, Aleše Cibulku, Pavla Zedníčka, Václava Vydru, Michala Novotného, Rudu z Ostravy, Miloše Knora, Josefa Aloise Náhlovského, Josefa Mladého, Oldřicha Navrátila a desítky dalších. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (9)

castor 

všechny recenze uživatele

Brožová, Zíma, Vydra, Náhlovský, Janda, Trávníček, Brabec, Kerndl, Zedníček, Janků… Který, že to máme rok? ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Barrandovský (Ne)vkus ve 2D. 3D se jistě dostaví příští rok. 2D není tentokrát obrazový formát, nýbrž 2 Díl Silvestra, kterým Barrandov tv oblažila divácký národ před rokem a úspěšný koncept vrcholného a vrcholně nezábavného nevkusu zůstal zachován i pro rok 2014. Tentokrát sice bez Marcela Zmožka (!), ale stále při síle a s neutuchající schopností vrhnout na tv obrazovky dostatečnou petardu nevkusného kejklířství podbarvenou spojením dechovky se sexy tanečnicemi třetího tisíciletí. Barrandov neumí rozlišit, kdy umělecký propad je natolik markantní, že už ho nelze vysílat ani jako vzor antizábavné show. Barrandovskou silvestrovskou zábavu však jedna nemilá skutečnost zachránila před výbuchem rachejtle pod prdelí, a sice, že program na ostatních tv stanicích byl ještě zoufalejší. Zůstat v bezpečném přístavu s Brožovou, Vašutem, Fialovou, Hezuckým a spol. bylo v podstatě to jediné řešení. Netvrdím, že správné, ale když jsem na jiném programu viděl zjevivšího se Hámu, a na druhém nosatou ježibabu Belzebubovou, za svobodna Banášovou, tak jsem velice rád setrval ve společnosti zapomenutých bavičů, špatných kouzelníků a mizerných zpěváků. A nemyslete si, i silvestrovská zábava, která v podstatě vůbec nebaví, může být v jistém ohledu velmi zábavná a povznášející, když se na ni naladíte. Najednou se ta bezmála čtyřhodinová jízda jevila jako velmi osvěžující, a místy dokonce až téměř nápaditá. No ano, byli tam faktory, které by si zasloužili metodu fyzické likvidace, jako třeba přežvaněný Cib(uk)ulka či ko(kot)uzelník Nedvěd a (ne)mnoho dalších, ale měl snad nenáročný divák možnost lepší volby? Barrandov měl přece velký vzor v pověstných Silvestrech s Menšíkem, jež byl v přítomnosti svého geniálně improvizačního sola svého času taktéž obklopen publikem sestaveným výhradně z umělecké branže. A národ tedy po více jak čtyřech dekádách zažívá jakési silvestrovské "dežavi". A co bych to byl za chlapa (i recenzent je jenom chlap, co jede na první signální), kdybych nepochválil i sexy vyznění celého show večera. Nemyslím tím zrovna Káču Brožovou, jejíž dmoucí se dekolt nebyl také úplně marný, ale přítomnost sličných dam v hledišti i na podiu jej převýšila. Od původně negativního hodnocení jsem vlastně přešel k pozitivnímu, čímž jsem uznal, že jsem se s barrandovskou zábavou vlastně nestačil nudit. Příště to 3D jistí a bude už i ten rozměr. Tv Barrandov dokáže nemožné. 60% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ze zasloužené hibernace násilím probuzení Jelínek, Satoranský nebo Vrabec roky poznamenaným zrakem pozorují v hlavě chorého chovance psychiatrické léčebny poskládané kvarteto pražský ostravák Ruda, Heidi "forever young" Janků, Kateřina "spím s majitelem Barrandova" Brožová a předseda fanklubu Marie Pojkarové Bohuš Matuš, jak se štědře ohodnoceným úsměvem na rtech intonují lidovou Kdyby ty muziky nebyly. Ne, nebylo po celou dobu tak hrůzné.......i světlejší momenty se našly. ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Dokdy to Barrandovu v tomto stylu asi vydrží? No bohužel myslím, že ještě dlouho... Naštěstí máme možnost výběru, a tudíž vybírám jinde.. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Barrandov se pokusil vrátit silvestr ke kořenům československé zábavy. Když zapomenu, jak amatérsky to natáčeli, tak to bylo docela dobré, vtipné a neurazilo to. Občas to i pobavilo a když pominu hity Heidi Janků a podobné zvěrstva, tak to byl docela příjemný pořad ()

Aidina odpad!

všechny recenze uživatele

Existují chvíle, kdyby mi vůbec nevadil výpadek elektrické energie. A nebo totální výpadek televizního signálu. Jako třeba 31. prosince. I za minulého režimu dokázali svěřit televizní zábavu na Silvestra tomu nejlepšímu, panu Menšíkovi. A on nasadil hodně vysokou laťku. Ne, opravdu si nemyslím, že po 25 letech, je nejlepší ze všech Brožová. Tady prostě něco nesedí! ()

Reklama

Reklama