Reklama

Reklama

Bill Burr: I'm Sorry You Feel That Way

Trailer

Recenze (8)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Super rozbeh, potom postupné spomaľovanie. Burr má úžasnú vlastnosť trepnúť tu najneočakávanejšiu blbosť vo veľmi očakávanej situácií. Ale keď je človek usadený a rozmýšľa nad rodinou vytráca sa z jeho pohľadu na svet akási ľahkosť. Stále je to ale mega vtipné, aj keď nie tak ako jeho predchádzajúce výstupy. ()

MCZ 

všechny recenze uživatele

Gervaise i Chappelle mám rád, ale Bill Burr je zkrátka nejvíc a tohle je jeden z nejlepších současných stand-upů vůbec. A stále aktuální. "And I’m not saying what these people did wasn’t offensive. I’m not sayin’ that shit. What pissed me off was at no point during all of these stories did anybody address their age, you know? They’re fucking old, you know? What did you think they thought?" 10/10 ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Moran nebo Jefferies jsou kvalitativně jinde, ale i tak je to velmi dobrá zábava, která si nebere servítky z nikoho a z ničeho. Ne že bych tedy "film" podobného typu musel vidět v žebříčku, ale samozřejmě je to stokrát lepší než všechny nudy k posrání dohromady. 70% ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

První polovina standupu je velmi chytrá a ukazuje absurditu rasismu i politické korektnosti, která občas nevede lidi k uvědomění špatného pohledu na svět, ale spíš frustraci a autocenzuře. Bohužel zbytek vystoupení má své světlejší (historka o helikoptéře) i horší momenty (hádky s manželkou). Jako celek lehký nadprůměr. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Nejen že neortodoxní a vtipný, ale i trefný. Ano místy za čárou, ale umí ukázat, že je to show a tak je to třeba brát. ()

imperativ 

všechny recenze uživatele

Naprostá filharmonie. Je úžasné sledovat, jak se komik rozvíjí a neustálé posouvá svůj kumšt výš a výš. "Billy Ol' Freckles" se soustředil i na ty nejmenší detaily a dokázal posunout na další úroveň i aspekt filmu, který je v drtivé většině standupu přehlížen - vizuál. Zvolil pro netradiční černobílý obraz jehož vzácnost je zvýrazněna něčím silně nekomediálním - obrovskými varhany v pozadí. Také mě překvapilo, že Bill Burr svůj set hojně prošpikoval komedií těla a ukázal, že má skvělý herecký talent a neuvěřitelně výstižné grimasy. Také zapojil mnohem více karikaturizujících hlasů, oproti předchozím standupům, kterým dominoval ženský "feministka/přítelkyně/gold-diggin-whore" vokál. Perfektní. Za mě pět. ()

Reklama

Reklama