Reklama

Reklama

Reverze

Krátkometrážní / Drama / Sci-Fi
Česko, 2014, 27 min

Recenze (5)

dezert 

všechny recenze uživatele

Po té vynikající úvodní honičce přišlo vystřízlivění v podobě příběhu, herců a dialogů. Nicméně respekt za technickou stránku a efekty, který byly prostě parádní. Na Mladé kameře 2015 rozhodně jeden z nejlepších filmů. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Sejde se pár kámošů, vezme se nějaká kamerka, stráví se stovky hodin natáčením, stříháním, zvukem atd. a pak může vzniknout filmeček. Když se to ale natočí takto působivě, bez financí, bez štábu, prostě jen za obrovského úsilí jednoho mladýho kameramana studující chemicko-technologickou VŠ a bandy nadšených kamarádů (neherců), nejde hodnotit jinak. Do příště to chce jen vylepšit zvuk konkrétně mluvené slovo, ale chápu, že bez zvukaře se to těžko provádí. Jirkovi držím pěsti, ať točí dál a doufám, že jednou natočí pořádný celovečerák. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na amatérský film je to celkem dobré. Mělo to dokonce i nějakou atmosféru, herci se snažili a ani ten příběh nebyl špatný, filmařsky už to ale je horší - zvuk je nic moc, kamera se většinu času neustále klepe a skřípalo to i v dialozích. Triky ale byly celkem dobré a celý ten film vůbec není špatný. Do příště je určitě co zlepšovat, tak snad tvůrci ještě něco natočí. 3* ()

Luq 

všechny recenze uživatele

Viděno na CinemaOpen. !!!!SPOILERY!!!! Z filmu je cítit atmosféra - a to mnohde není. Ano, po akčním úvodu nastává útlum, ale mě to sedělo. Popravdě mi po dlouhé době nevadilo, že hlavní hrdinové "chodí po lese". Tady to sedělo dobře. Dobrá práce! Pointu jsem tušil zhruba od poloviny a bohužel mě to pak nepřekvapilo. Hlavní chyba filmu, která jej výrazně sráží, je zvuk. Nejdřív jsem tomu nevěřil a myslel jsem, že je to záměr, ale pak jsem opravdu uvěřil tomu, že slyším ruce zvukaře, resp. mírné otřesy v tyči nebo přímo mikrofonu. Uff! Místy to bylo na postsynchron. Velká škoda! Celkově ale pořád 4 hvězdy. !!!!KONEC SPOILERŮ!!!! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama