Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta čtyř kamarádů, premiantů třídy, právě odmaturovala a čeká je poslední léto, než nastoupí každý na jinou univerzitu. Najednou jim dochází, o co všechno přišli za ty roky, kdy byli za vzorňáky, a rozhodnou se užít si tyhle prázdniny naplno. Párty, drogy, sex - nic si nebudou odříkat. Do města se valí natěšení turisté, bezstarostné večírky se rozjíždějí na plné obrátky a šprti si užívají nejlepší léto svého života. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Šprti na tahu jsou další z veledlouhé řady tuctových amerických komedií z prostředí střední/vysoké školy, která nemá čím překvapit a ani moc pobavit, což je vzhledem k žánru poněkud problém. Další problém byl spojený s Nicholasem Braunem, který mi přišel neuvěřitelně nesympatický - tak jako jeho postava Andyho. Námět vypadal na papíře možná vtipně, samotné zpracování je však spíše jalové. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdy jste se s náma nebavili, tak s tím nezačínejte." Mě taky nikdy nikdo na žádnou party nepozval a já jsem si to bral osobně. Jenže těžké poznání géniů zní, že na party se nezve, ale na party se chodí. Takže jsem se považoval tak trochu za rebela, když jsem se někam vetřel bez pozvání a ono to bylo správně? Tak fajn, nejsem rebel, génius a ani uživatel drog, ale tohle mě celkem bavilo. Zejména Andyho placené lekce tenisu s vdanými paničkami mě zaujaly a to nejsem ani trochu prostitut, ale když mi za to platí, tak je neslušné to odmítnout. Taky boj s parohatými manželi měl něco do sebe a Nora ... no jo, Nora ... tak ta by asi ani platit nemusela. ()

Reklama

cskomando 

všechny recenze uživatele

Odlehčenější provedení komediálního filmu, ve kterém byla použita spousta podobných prvků jako v Prci Prci Prcičky a dalších podobných filmů. Pokud jste natěšeni, že to bude brutálně tvrdá jízda, tak možná budete zklamáni. Je to spíše film na odreagování, který na vás bude působit mírněji, než bývá zvykem. Najdou se zde chvilky romantiky a zamilovanosti, některé scénky se sexem jsou zkráceny, prostě a jednoduše přístupno pro mládež. Navíc Ariana DeFusco je prostě bomba. No a komu by se nelíbila, je tu široký výběr těch nejlepších holek, co by si každý přál. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Rád koukám na tyhlety "Prcičkárny", závidím jim ty nezávazné blbosti let studentských, kalby, žádné starosti života pracujícího otroka moderního "svobodného" světa a většinou si tyhle filmy užívám. Good Kids stejně tak. Bavil jsem se, nenudil jsem se. Nemůžu ale říct, že by to byla jedna z těch lepších. Film spíše tak nějak vesele plynul než aby měl údernější a intenzivnější humor. Silně váhám mezi 3-2 hvězdičkami. Možná časem změním. Strašně se mi líbila zápletka okolo tenisu a závist byla hodně intenzivní. A taky jsem filmu vděčný za objev Zoey Deutch, nechápu, jak jsem tak roztomilou a sexy herečku mohl v judaswoodu přehlížet. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, jak s epohled na šprty časem mění a oprošťuje se od klasických stereotypů. Tahle štveřice totiž jako klasičtí šprti vůbec nevypadají, i když nepochybuji, že dost velká část těch, co jsou označováni za šprty, vypadá přesně takhle. Taky se mi líbila ta (svým způsobem takřka revoluční) hláška, odhalující ústředním hrdinům, že je nikdo neseparoval, že se separovali sami. Jinak je to obecně taková klasická mládežnická zábava, vyloženě komických situací a scén tu zase moc není. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama