Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta čtyř kamarádů, premiantů třídy, právě odmaturovala a čeká je poslední léto, než nastoupí každý na jinou univerzitu. Najednou jim dochází, o co všechno přišli za ty roky, kdy byli za vzorňáky, a rozhodnou se užít si tyhle prázdniny naplno. Párty, drogy, sex - nic si nebudou odříkat. Do města se valí natěšení turisté, bezstarostné večírky se rozjíždějí na plné obrátky a šprti si užívají nejlepší léto svého života. (Magic Box)

(více)

Recenze (55)

Ampi 

všechny recenze uživatele

U mě je dvouhvězdičkové hodnocení specifická kategorie. Asi mají šprti smůlu, že jsem je viděl v krátké době po Matkách na tahu o Vánocích. I když asi víc šprt než mamka, a postavy nebyly vyloženě nesympatické a občas jsem se zasmál, tak mě matky bavily víc než šprti. Dvě udělené hvězdy jsou silnými hvězdami. Ne vždy však matky vyhraji nad šrty. Viděno v autobuse Regiojet alias StudentAgency alias Žlutý. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příjemná teen komedie alá American Pie. Od těchhle filmů vyloženě očekávám pouze porci zábavy a troj kombo ( Party,drogy,sex) a v tomhle ohledu si myslím Good kids obstály. Příběh o 4 šprtech, kteří končí školu a chtějí zažít první a poslední středoškolskou párty s nějakou tou "úlevou". Hlavní hrdina se po prvním zářezu slušně rozjel a roli trenéra tennisu jsem mu docela i záviděl, takové štěstí má opravdu málokdo. Kdo chce vypnout a a nostalgicky zavzpomínat na staré časy v pohodě volba. 75% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdy jste se s náma nebavili, tak s tím nezačínejte." Mě taky nikdy nikdo na žádnou party nepozval a já jsem si to bral osobně. Jenže těžké poznání géniů zní, že na party se nezve, ale na party se chodí. Takže jsem se považoval tak trochu za rebela, když jsem se někam vetřel bez pozvání a ono to bylo správně? Tak fajn, nejsem rebel, génius a ani uživatel drog, ale tohle mě celkem bavilo. Zejména Andyho placené lekce tenisu s vdanými paničkami mě zaujaly a to nejsem ani trochu prostitut, ale když mi za to platí, tak je neslušné to odmítnout. Taky boj s parohatými manželi měl něco do sebe a Nora ... no jo, Nora ... tak ta by asi ani platit nemusela. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Šprti na tahu jsou další z veledlouhé řady tuctových amerických komedií z prostředí střední/vysoké školy, která nemá čím překvapit a ani moc pobavit, což je vzhledem k žánru poněkud problém. Další problém byl spojený s Nicholasem Braunem, který mi přišel neuvěřitelně nesympatický - tak jako jeho postava Andyho. Námět vypadal na papíře možná vtipně, samotné zpracování je však spíše jalové. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, jak s epohled na šprty časem mění a oprošťuje se od klasických stereotypů. Tahle štveřice totiž jako klasičtí šprti vůbec nevypadají, i když nepochybuji, že dost velká část těch, co jsou označováni za šprty, vypadá přesně takhle. Taky se mi líbila ta (svým způsobem takřka revoluční) hláška, odhalující ústředním hrdinům, že je nikdo neseparoval, že se separovali sami. Jinak je to obecně taková klasická mládežnická zábava, vyloženě komických situací a scén tu zase moc není. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film mě překvapivě nezklamal tak,jak jsem čekal.Podle mých očekávání byl poměrně předvídatelný a jednoduchý,ale nemyslel jsem si,že mě tolikrát rozesměje.V posledních dvou dnech jsem viděl filmy Bad Moms a The DUFF a ty byly podstatně horší,takže snímek hodnotím jako slušný průměr vylepšený o Zoey Deutch. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Musím dát vysoké hodnoceni , protože já se bavil a smál podle mě dost povedená komedie, Lion karatista to byl neskutečný týpek, a abych nezapomněl na Andyho hned bych si sním vyměnil práci trenéra tenisu hlavně u Ashley. Nicholas je pro tyhle filmy jak stvořený. Spokojenost. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn teen komedie, která opět vychází z toho klasického předpokladu, kdy si mladí konečně chtějí zašukat. Ani moc nepřekvapí, že to jsou zase nerdi, kteří před sebou mají řadu zajímavých zkušeností. Ač je to od producentů "Prciček", tak to rozhodně nemá takové grády, ale je zde pár celkem dobrých scén. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Pokud máte nějakej večerní splín a chcete kouknout na nenáročnou oddechovku o bandě vykořeněnejch nerdů, směle do toho. Frajer co strká péro do jogurtu asi patří k hájlajtům celýho flicku. Jinak nic novýho pod sluncem, nějaký lepší fóry pochopitelně chybí a láv story ústřední dvojice taky pochopitelně nechybí. Takže nic víc, než další nepovedenej pokus o emerickou týnejdž komedošku. 35% P.s.: SPOILER jako kráva....když už mám na penisu nějakou tu insekci, tak mám přece ruce a hubu....takovouhle prima Pandžábi Gánešu bych si teda utéct nenechal, ani kdybych byl jen hlava s páteří... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak určite... Parta štyroch "loserov" sa zrazu rozhodne, že sa vymania zo stereotypu svojho čudáctva a razom sa im darí realizovať svoje tajné túžby. Akurát u tej Nory (Zoey Deutch) by som veril, že nemá problém zapadnúť. Ale inak typická šablóna s kopou gýčových prvkov typických pre tento typ party teenage komédií. No aspoň tie postavy boli celkom fajn a zaujímavé, aj keď bolo jasné kam to celé speje. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem pořádné kalby, zajímavé a vtipné situace, herce, kteří umí zaujmout, ale namísto toho jsem dostal nemastnou neslanou komedii o partě šprtů, kteří za celou svoji kariéru ani jednou nechlastali, nesouložili, prostě nic si neužili. A právě o tom chce tento film vyprávět, ale vůbec se mu to (až na pár vtipných scén) nedaří! 35% ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Nemastná a neslaná komedie , která vážně stojí za jedno zhlédnutí. Není tu ani jeden světlý okamžik na který by se dalo nějak extra vzpomínat. Chytrý se z hloupé otázky poučí více, než hlupák z chytré odpovědi. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Průměrná teenagerská komedie, kde jsou dokonce docela sympatičtí herci. Buchl bych tomu z fleku 3 hvězdy, kdyby to něčím neposrali. Ale oni posrali, závěrem. Je samozřejmě nereálné, aby se šprti (ti zdaleka nevypadali jak šprti) změnili během roku v oblíbené kaliče, ale hlavně zápletka, že zmlátí zhrzelé dospěláky, kteří mu přišli rozbít hubu za to, že jim opíchal manželky a ještě jsou oslavování policií? V Prcičkách jsou podobné situace, ale "záporaci" si to vždy skutečně zasloužili, protože to byli degéni a třeba se špatně chovali ke svým holkám, tady měl dostat do držky ten hlavní hnup. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Príjemná teenagerská komédia,ktorá sa zaoberá myšlienkou o deťoch, ktoré sa rozhodnú zabaviť sa pred odchodom na vysokú školu. Napriek tomu, že film je úplne predvídateľný, tak som sa niekoľko krát dobre zasmial. 6/10 ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Poslední prázdniny před nástupem na vejšku. Ještě stihnout poslední večírky, všude být a pořádně si to užít. Pro partičku šprtů, které nikdo nikdy na večírky nezval, je to vlastně poprvé. Poprvé se hecnou a vyrazí na párty. Zjistit jaké to vlastně je. Život jim začne chutnat, začnou to rozjíždět každý po svém. Zjistí, že není vlastně zas tak těžké s lidmi být a pařit. Příběh je samozřejmě zcela nereálný, jelikož ty postavy by asi nikdy normálně nedokázaly zvládnout "coming out" a dál by byly zašité ve sklepě u počítače, ale hezky se na tu romantiku kouká. Samo o sobě je to dobré story, vtipné a příjemně "prcičkovské". 75% ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Asi nejvíc se mi líbila Zoey Německo. Ona je to fakt sexy holka. Musím si s ní vyhledat víc filmů. Jo a jinak ? Oddechovka, která byla víc než předvídatelná :) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taká tá trápna teen americká komedy, kde sa bavíte len na stok rát prevarených a recyklovaných trápnych scénkach a ceníte Zoey Deutch. 1 z 5 ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Normální klasická americká teen komedie, ve styl Prciček. Není to vůbec špatné a zabaví to. Herecky to není žádný koncert, ale hlavně "hrdinové" jsou docela sympatičktí, cože bývá o podobných kousků relativně problém. Fajn hudba, sem tam opravdu dobrý vtípek, příběh naprosto tuctový. Klidně více takových komedií. ()

Reklama

Reklama