Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucie Výborná a Jan Pokorný uvádějí přímý přenos slavnostního vyhlášení novinářské ankety Klubu sportovních novinářů za rok 2014. Večerem hudebně provází Anna K. a Miro Žbirka. (Česká televize)

Recenze (10)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Naši nejúspěšnější sportovci si zaslouží důstojnější událost. Bylo mě jich na podiu vysloveně líto, protože to co předváděli moderátoři bylo katastrofální. Pana Pokorného už nechci jako moderátora nikdy vidět je fakt ubožák, chtít po tenisových holkách at tam skáčou radostí na pokyn, to snad může chtít jen imbecil. Přitom ty sportovci ať už tenisový holky, Gabinka, biatlonáci a nebo Evička už několikrát ukázali, že mají smysl pro humor a umí pobavit, stačilo jim jen vhodně nahrávat, ale to by chtělo větší a profesionálěnjší přípravu ze strany moderátorů. Pokud bude tato moderátorská dvojice i příště nebudu se dívat a našim sportrovcům gratuluju za jejich výsledky, chválím za skvělou reprezentaci země a pevně doufám, že už je žádnej zavistivej politickej šmejd nebude vyhánět ze země a žádnej pitomej moderátor či novinář je nebude přivádět do rozpaků a ztrapňovat je. Jo a kluci, že teď máme krásný sportovkyně, co ? Takovejm českejm kočkám je fakt radost fandit. ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Esence trapnosti a neumětelství. Ani si nevzpomínám, kdy jsem se u televize cítil tak trapně. Pokorný celou dobu úplně mimo. Naprosto nefungující humor ještě podtrhával vlastním hihňáním, aby to ostatním došlo. Moderátoři dávali snad ty nejdebilnější otázky, co jsem kdy slyšel, viz. dokonale otrávená pohodářka Špotáková. Naivní očekávání režiséra, že sportovci začnou mluvit sami nebo dokonce bavit ostatní, mě fascinuje ještě teď. Vrcholem nevkusu byla samozřejmě propagace senilní show Stardance aneb když celebrity tančí za prachy, protože nic jiného neumí a už nemají na nájem. Celkově šlo o velmi nedůstojnou kulisu pro slavnostní vyvrcholení jednoho z nejúspěšnějších sportovních roků České republiky, potažmo Československa. Dokonce ani účast biatlonové princezny Gabriely, která tu estrádu jako jedna z mála ustála s typickým úsměvem od ucha k uchu, mi však nezabrání to celé spláchnout do odpadu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je to pouhá anketa, takže nebudu moc hodnotit, že sic vítězka Wimbledonu a hlavní postava dalšího triumfu ve Fed Cupu (jinak ale teniska s rozporuplnými výkony) předstihla dvě olympijské vítězky. Navíc tři olympijské medaile ze Soči stačily usměvavému biatlonistovi Ondřeji Moravcovi jen na čtvrtou příčku, holt beru, že končící rok byl na sportovní úspěchy nesmírně bohatý, vlastně ani některé tituly mistrů světa nestačily na nominaci do elitní desítky. Taneční vsuvky mimo mísu, Pokorný s Výbornou (tady se asi neshodneme) poměrně slušní, cyklista König to má jako jeden z mála sportovců v hlavě srovnané, hudební vystoupení dle očekávání podprůměrná. Balil jsem u toho dárky, ideální.. ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Když je trapné duo stupidních moderátorů, v tomto případě Výborná & Pokorný, lze s téměř stoprocentním předpokladem usoudit, že celý průběh slavnostní vyhlašování jakýkoliv cen bude na stejné odpadové úrovni, jako kvalita moderátorů. | 20% (odpad!) | ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Ondrovy 3 olympijské placky a Gábininy olympijské brambory a stříbra jsou nad všechny zlata. Taneční vložky i hudební vystoupení na úrovni. Gábinin smysl pro humor mě baví. Nejslabší články pořadu jsou moderátoři. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Pan Pokorný celý program poslal do kopru jak poprvé otevřel klapačku. L. Výborná to nebyla sto vedle něj ustát. Nevím o co se snažil, patrně o humor, ale vystupoval jak podrážděná vosa, které v jeho případě vždycky píchla vedle. Sportovce chvíli uváděl do rozpaků dotazy ze skupiny nejtrapnějších, pak se podíval na hodinky a šup už vypadněte, tlačí nás čas. Co se mi zdálo docela divné byla jedna kytice a ocenění pro vyhlášení nejlepších kolektivů. Hvězdičku dávám všem sportovcům, ale na příště si takovou nedůstojnou záležitost nechte pro sebe. ()

Cocacolix 

všechny recenze uživatele

Částečně Sportovec roku, částečně Stardance. Dobře, to přežiju. Co nepřežiju je moderace Pokorného. Ten je opravdu mimo. Kompilace sportovců s hudebním podkresem z Tenké červené linie mi taky nepřijdou jako zrovna šťastné. Celkově to působí jako neskutečný béčko. Ani se nedivím samotným sportovcům za jejich výrazy, který jsou místy opravdu výmluvné. ()

walkingdead odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda, takhle úspěšný sportovní rok si zasloužil důstojnější ceremoniál. Osobně bych pořadí na stupních vítězek zrcadlově otočil (a v týmech taky dal biatlonisty před tenistky), ale to nehodnotím. Výborná nebyla výborná ani náhodou, Pokorný o pokoře neslyšel asi nikdy v životě a byl vyloženě trapný. Z většiny otázek byli zpovídaní sportovci v rozpacích, palec nahoru pro Königa, který pobavil asi nejvíc a svou historkou o "sběru" telefonů při TdF duo "mouderátorů" dokonale usadil. Většině holek-sportovkyň to slušelo, ale jednu hvězdičku z toho prostě nevytřískám. ()

Reklama

Reklama