Reklama

Reklama

Žiarlivosť môže niekedy priviesť človeka do veľkých problémov.
Ella (Mischa Barton) má podozrenie, že je jej snúbenec neverný. Vyberie sa preto aj so svojou kamarátkou do veľkého verejného skladu, kde v miestnosti, ktorá patrí jej snúbencovi, dúfa, že nájde niečo, čo by jej pomohlo jeho údajnú neveru dokázať. To, čo tam však nájdu, sa úplne vymyká ich predstavám. Začína sa boj o život. (misterz)

(více)

Recenze (24)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Zvířata se neberou, ne?" „Albatrosové jsou spolu navždycky." „Ale my jsme bonobové." „Kdo?" „Opice, co mají rády skupinovej sex." Skladiště, naháněčky, vraždící něco. Zpočátku konverzačně vtipné (asi 10 minut), pak vcelku svižné. Ačkoli mrtvých přibývá, film najednou ztrácí dech. Napětí kolísavé, ne že by nedošlo na napínavé scény, ale celý film je postupně nějaký utahaný. Z herců byl fajn jako vždy R. Knepper, který mne zaujal kdysi v Útěku z vězení. Blonďatá Ella byla rozhodně na zabití (kruci, nemohli ji ve scénáři udělat alespoň trochu chytřejší?). A ať mi nikdo netvrdí, že by při útěku nebyla rychlejší. Scénka s mříží byla nepřesvědčivá. Ale za poslední záběr dám jednu pěknou svítivou*.... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „The Hoarder“ v rámci hororového žánru nemá moc čím překvapit, ale je to dobrý průměr, který se nebere tolik vážně a snaží se vás alespoň trochu vyděsit. A pokud už ne vyděsit, tak z nějaké té scény byste mohli být i znechucení, a to se také počítá. Přitom snímek „The Hoarder“ není vyloženě nějak extra explicitní, ale pár hnusných nápadů se tu najde. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní, takřka bezchybné vyvražďovací béčko, kterému bych z fleku vysolil plný počet, nebýt trapné postavy sadistického trapiče, respektive jeho představitele. Ale jinak samá pozitiva. Dokonale brakový námět, uspokojivá filmařina, dobré interiéry podzemních skladů, rozmanitá a nesourodá skupina "zajatců" (evokující mi chvílemi filmy typu The Cube), pár slušných lekaček, na levné béčko skvělé masky sesponkovaných ubožáků a v neposlední řadě několik zajímavých, výrazných a přitom mně neznámých herců a hereček (nejvíc mě zaujala přesvědčivě zahraná fetka od Valene Kane, ta dáma množná opravdu něco bere). ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

"Ella má podozrenie, že jej snúbenec zahýba a tak sa spolu s kamarátkou Molly vydávajú do veľkého verejného skladu, kde majú ľudia uložené veci, ktoré sa im domov nezmestia, aby v miestnosti jej snúbenca našla denník a odhalila pravdu. To, čo ich tam čaká, však netušili ani v najhoršom sne. Sklad totiž, nie je taký obyčajný ako vyzerá navonok a hlboko pod zemou ukrýva desivé tajomstvo. " Ako nápad výborné a potenciálne, spracovaním treťotriedna záležitosť, ktorú by lepšie natočila aj partia amatérov s polovičným rozpočtom. Už dlho som nevidel tak zlé herecké výkony. Postavy ale nie sú len zle zahrané, ale aj zle napísané. Korunu idiotizmu tohoto filmu mu dáva záverečná naháňačka, ku ktorej sa bohužiaľ bez spoileru nemôžem vyjadriť. Tí, ktorí uvidia, pochopia. Aj keď vidieť tento film je v podstate strata času. Celý čas sa tu takmer nič nedeje, a keď už áno, je to málo akčné, málo násilné, málo znepokojivé a málo hororové. Za celkovú pointu, nápad a hudbu nejaké body dám ale inak opakujem, strata času... 35 %!! ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Takové jakoby trochu o ničem ... příběhově je to moooc jednoduché a postupem filmu zjistíte že záporák je vlastně idiot a vše co by mělo bejt strašidelné nebo nechutné je vlastně slabší odvárek. Jedna jedinní brutalní scéna co se mi vybavuje , jinak takové nemastné, neslané ... je to jeden z mála filmů u ktereho ani nevim co pořadně do recenze napsat. Nečekejte žadné BUM, nečekejte žadné HURá. 35-40% za masky a pár přijatelných scének ... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama