Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co se stane, když je díky velké internetové společnosti šest šťastných neznámých, tři hezcí mladí muži a tři krásné sexy mladé ženy z celého světa, vylosováno jako náhodní vítězové v soutěži o výlet do úžasného domu na pláži v okouzlujícím Malibu v Kalifornii - a tam zjistí, že v něm mají pobývat společně. (Filmbox)

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi body alespoň za toho Lorenza Lamase, protože nic moc jiného, co by stálo skutečně za pozornost, zde opravdu není. Je to romantická komedie, která není romantická a ani není zábavná. To, že se zde několik dívek odhalí, skutečně nevyznívá jako něco, proč se na takový snímek vůbec dívat. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to blbost která mě nesmyslný celý film ale prostě nevím proč jsem sr trochu bavil, je pravda že tam byly hloupé vtipy a špatné herecké výkony ale prostě mě to bavilo což je zvláštní. Blbost která pobavila a nějakou kozenku ukázala. ()

..Lucas.. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady bylo špatně naprosto všechno. Příběh (jestli se to tak dá nazvat) i herci. Chtěl jsem jen někde vidět Mischu Barton a dát nějakej odpočinkovej film, ale to se opravdu nedalo. Filmy většinou nepřetáčím, ale tady jsem musel. Lorenzo Lamas taky naprosto příšernej, to samý se dá říct o postavě té staré paní, myslím, že to je něco, co nikdy nemělo vzniknout a co by nikdo neměl vidět :) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Miške zjavne málo zaplatili, aby ukázala kozy. Nevadí. V každej druhej scéne sa tam nejaké objavia. Nič viac som od tohoto filmu ani nečakal. 1 z 5 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať vystrihnuté a nepodarené scény. (Johnny.ARN)
  • Prvá párty a následná "príhoda s vtákom" sa odohrajú v tretí deň. Následne sledujeme, ako prejdu ďalšie dva dni a na šiesti deň majú hlavní hrdinovia spoločné raňajky, kde na párty spomínajú. V konverzácií na ňu ale spomínajú tak, ako keby sa odohrala včera, nie pred troma dňami. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama