Reklama

Reklama

Frank z džungle

(seriál)
  • Španělsko Frank de la Jungla
Španělsko, 2010, 26x51 min

Hrají:

Frank Cuesta

Obsahy(1)

Španělský zoolog a herpetolog Frank cestuje po světě a odhaluje taje svých oblíbených tvorů. Podívejte se, kteří k nim patří. Poznejte způsob práce jednoho z následovníků Steva Irwina... Frank Cuesta je specialistou na plazy a obojživelníky a svou práci miluje. Španělský „Steve Irwin" dlouhodobě žije v Thajsku a dokonce učí tenis. Neváhá cestovat po celém světě a na různých kontinentech prolézat husté džungle, aby potkal své miláčky. Vybírá si hlavně nejexotičtější a nejnebezpečnější volně žijící živočichy, které pak divákům dokumentárního seriálu Frank z džungle představuje v záři reflektorů, hezky zblízka a do nejmenších detailů. Nebojte se, přes kameru naštěstí nekoušou! (TV Prima)

(více)

Recenze (13)

Košoun 

všechny recenze uživatele

Naprostý blázen, u jehož dobrodružství opravdu žasnu. Udivuje mě několik věcí 1) kolik se toho při natáčení nepodaří a nikomu to nevadí, 2) že se skutečně ničeho nebojí a vždy si ví rady a za 3) že ho ještě jeho kameraman/doprovod nezabil. Více než dokument o přírodě mi to přijde jako povedená zábavná show o jenom šílenci v crocsách... ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Pořad ve stylu: "Milá, leč nevážená zvířata, já z vás tu přitažlivost a roztomilost pro diváky TV třeba vydupu!" (IMHO). ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý přirodopisný pořad s tímto ukecaným Španělem, který kvůli zvířatům riskuje svůj život a objíždí celý svět. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama