Reklama

Reklama

Medvědí bratři Václava Chaloupka

(TV film)
  • Česko Méďové Václava Chaloupka (více)

Obsahy(1)

Václav Chaloupek, známý fotograf, filmař a tvůrce příběhů pro děti, se ujal dvou osiřelých medvíďat. Podívejte se, co všechno obnášelo se o ně postarat, jako vyřešit, kde budou jednou v budoucnu žít... Medvědi jsou v dnešní době něčím výjimečným. V celé Evropě už je jenom pár oblastí jako Karpaty nebo Tatry, kde medvědi stále žijí v divočině. Václav Chaloupek je známým fotografem a filmařem, který se zaměřuje na divokou přírodu a zvířata. Když jeho kamarád myslivec dorazil s osiřelými medvědími dvojčaty, Václav se jich ujal, stal se jejich náhradním rodičem a zajistil jim budoucnost. Z Václava se rychle stala zkušená medvědí máma a jeho svěřencům se dobře daří. Dokonce zažívají spoustu zajímavých dobrodružství. Ale nad vším visí jeden velký otazník: Co se stane, až vyrostou? (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Václav Chaloupek je už dávno známy ako priateľ zvierat a je neuveriteľné ako sa k nim chová. Už dávno by si zaslúžil mať slávu všetkého druhu aj keď by o tú slávu asi ani nestál. Takže je vlastne všetko ako má byť a plný počet hviezd za všetko čo dokázal ... ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Z Václava se rychle stala zkušená mědvědí máma?!? Proč stala? Pokud dobře počítám, je to už třetí vrh medvíďat, která odchoval. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Nádhera a krása... Medvíďata jsou opravdu úžasná a tak roztomilá 🥰🥰🥰 Jaj to musí být neskutečný zážitek... Úžasný dokument ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama