Reklama

Reklama

Michal David a Lucie Vondráčková - Hit tour 2013

(koncert)

Obsahy(1)

Dva nejposlouchanější české hlasy společně se svými největšími hity poprvé na jednom pódiu! (TV Nova)

Recenze (5)

otík 

všechny recenze uživatele

Křehká květinka českého showbiznisu Lucka Vondráčková spojila síly s dinosaurem české diskotéky Michalem Davidem a v roce 2013 procestovali česká města se svou super světelnou pařanskou show. Jejich živý koncert jsem nezažil, ale asi to byl slušný disko zážitek od Davida spojený s několika pomalejšími i tanečními písněmi Vondráčkové. V televizi to samozřejmě nijak zážitkově nevyzní, ale osobně moc nechápu, k čemu Míša potřebuje na svém koncertu Vondráčkovou, když jeho písně jsou jednak naprosto odlišné a hlavně stále má spoustu fanoušků, kteří rádi navštíví jeho koncert a propotí nejedno triko. Na druhé straně Vondráčková by jen těžko vyprodala stadiony, takže z její strany toto spojení chápu. Jsem v letech, kdy mi už Davidovi písně nic neříkají, ale když vidím ty nadšené fanoušky, být tam, taky bych si asi poskočil. Celkově koncert asi dobrý, v televizi takové nic moc. PS: díky dramaturgii TV Nova, že takový nezávadný koncert dává po půlnoci a ještě pořad začne o 17 minut později. Fakt super vizitka, paní programová ředitelko! ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Velkopodiová show po česku tak, jak se to fanouškům může líbit a v Ostravě dvojnásob. Repertoár je ducduc trochu pořád na dlouhé slabiky, režie přenosu také není zrovna skvostná, ale Lucka se svým intonačně slušným i když co do intenzity limitovaným hlasem všechno před pozadím choreografií zvládá důstojně. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Postavit na jedno pódium v době moderování Klubu marmeláda se zaseklou Lucii Vondráčkovou společně s ničeho se neštítícím Michalem Davidem a to vše za potlesku diváků, kteří pomocí stroje času přispěchaly z roku 2001, kde se účastnili natáčení Dobrot Petra Novotného.......hm, tak tomu se u nás v pornoprůmyslu říká ozajstný bizzar. ()

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Příliš mnoho Vondráčkové a jejího slabounkýho hlasu.. Bohužel, tv záznamy koncertů nikdy nedosáhnou kvalit originálu, což je nejspíš i tento případ. ()

Reklama

Reklama