Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kanadská verze úspěšné americké reality show The Amazing Race. Oproti americké verzi však týmy cestují především po domovské Kanadě s občasnými cestami i mimo její hranice. Vítězný tým získá 250 000 kanadských dolarů a hodnotné ceny od sponzorů (auta, cestování zadarmo apod.). Moderátorem pořadu je sportovec Jon Montgomery. (PanCitron)

(více)

Recenze (3)

Kuny27 

všechny recenze uživatele

Celkově mě baví více než ameircká show, přestože na Americké je vidět vyšší rozpočet a celý svět, nejen Kanada :) ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Kvalitní zpracování reality show, která navazuje na americký Amazing Race. Vřele doporučuji nejen na ozvláštnění výuky zeměpisu. Oblíbenci první série: Jody a Cory. ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Zatímco americký TAR pomalu dobíhám, tak kanadskou verzi jsem začal sledovat postupně jak se objevila v létě 2013 a jsem z ní maximálně nadšený. Hlavním tahákem jsou, vedle vcelku zajímavých týmu, podle mého hlavně úkoly, které jsou skutečně těžké a hlavně obvykle týmy dost zabrzdí na jednom místě, takže doběhy etap bývají o to zajímavější. S1: Ten nápad, že by se cestovalo jen po Kanadě, sice mohl od sledování leckoho odradit, ale nakonec se ukázalo, že to byl vcelku dobrý tah. Kanada je dostatečně multikulturní a skutečně v jedné chvíli jsme byli v Číně a pak ve Francii, přitom týmy neopustily hranice státu. Jinak sympatičtější týmy z toho pro mě udělaly lepší sérií z prvních dvou. S2: Kvalita rozhodně zůstala, jen jsme cestovali i ven. Rozhodně se hodně těším na třetí sérii. Oblíbené týmy: Vanessa a Celina, Jody & Cory (1), Sukhi a Jinder (2) ()

Reklama

Reklama