Reklama

Reklama

Skutečné vraždy: Ztracená lebka

(TV film)
  • USA A Bone to Pick: An Aurora Teagarden Mystery (více)

Knihovnice Aurora má ráda záhady všeho druhu. Je členkou klubu s názvem Skutečné vraždy, který se každý měsíc schází a analyzuje případy zločinů. Když jedna ze členek zemře, překvapí Auroru tím, že jí odkáže dům, v němž žena následně objeví tajemnou lidskou lebku... Aurora Teagarden, které se přezdívá Roe, pracuje v místní knihovně v malém městečku na venkově. Je mladá, půvabná a důvtipná. Její život se zásadně změní, když zdědí dům po jednom z členů Klubu skutečných vražd. V domě byla ukrytá lidská lebka s chybějícím kusem kosti. Komu patřila? Proč dotyčný zemřel? A jak se tam lebka dostala? Byla to vražda? Jakožto hrdá členka Klubu skutečných vražd se Aurora rozhodne, že jí nezbývá nic jiného, než odpovědi vypátrat. Zvlášť když se zrovna uvažuje o tom, že by se Roe mohla stát novou prezidentkou klubu! Podaří se jí přijít nečekané kriminální záhadě na kloub? (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

meda2016 

všechny recenze uživatele

Typicky oddechové detektivky se šmrncem napětí a romantiky. Používají ověřené schéma s vlezlou matkou, vlečeným detektivem a zde i s manželkou vysetřovatelkou s vyšším testosteronem. ... Příběh je rozumně zalidněný členy klubu, kamarádka hlavní postavy je novinářka, takže na konflikty všech v čele se zvědavou knihovnicí Aurorou je zaděláno. ... První příběh hodnotím za 55% ... Proč ne, pozornost udrží do konce. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Nevím, co bylo horší - scénář, provedení nebo ta příšená hudba, co se absolutně nehodila k ději? Řekla bych, že bylo všechno dost hrozné, ale nejhorší byl vůbec záměr natočit tuhle podprůměrnou detektivku. ()

Reklama

Ajfist 

všechny recenze uživatele

Zoufale roztahané.Hlavní představitelka je umíněná blbka co si hraje Sherlocka Holmese a otravuje s tím okolní sousedy. ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Tuto sérii TV filmů Skutečné vraždy řadím do podkategorie romantické detektivky. Patří tam např. i Vražedné křížovky, Záhada v květinářství, Zaprášená tajemství apod. Spojuje je žena se sklony k amatérskému vyšetřování. Jinak je to učesané, načančané a v žádném případě ne mysteriózní. Takže oddechovka pro slabší povahy. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama