Reklama

Reklama

The Raid 2: Berandal Tribute

(amatérský film)
všechny plakáty
Akční / Krátkometrážní
2014, 3 min

Recenze (9)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ty jseš fakt dementní dítě Joši!!!! :-D Jak můžeš srovnávat jabka s hruškama ...!! TVL. wtf. demence lvl. 100/100 :))) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal sedí tiše v koutě, žere burger, potí se jak otčím na pořezaný gotičce a egoisticky slintá., že i mladí a nadšení amatéři jsou o 100% lepší a rychlejší, než-li on v dobách nejvetší slávy, natož teď v jeho happymealové formě.60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jako kluci se s tím nepárali a na amatérské video pěkná choreografie, ale podobných videí je plný internet. Oceňuji jejich snahu, ale kdyby ho alespoň v závěru rozpáral jak to prase, dal bych možná i víc. Takhle to vidím jen jako krátké zpestření a poctu samotnému filmu. Nic extra, co by si tu zasloužilo více vychvalovat. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Síce nechapem, ze tu ma profil kdejake youtube video, ale ok. Tato pocta stylu bitiek z Raidu je skvela. Jedna kratka bitka medzi dvoma nadanymi chlapmi. Nic viac, nic menej. Je to skvele natocene, spickovo choreografovane a bezchybne prevedene. Kazdy, kto ma rad kvalitne bitky, tomu musi dat 4*. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

A pointa? Já fakt nesnáším tady ty youtube výkřiky do tmy alá StarWars "krátkometrážáky", které probíhají stylem: potká hodný jedi zlého jediho, zašermujou meči a jeden (většinou zlý) vyhraje, konec, titulky... A co to má co dělat se Zátahem2? To si zrovna může každý 3D grafik, co vytvoří na kompu nějakou destrukci domu, či mostu přidat název 2012 tribute a sbírejme slávu a ovace. Cssss ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Miluju, když se dva lidé mezi sebou porvou tváří v tvář a když to je secvičené tak, že to je jak opravdové. Body plus dávám i za amatéry, kteří natočili tohle. A co je na tom nejsmutnější? Že dva amatéři natočí něco zadarmo, než nějací kvalitní herci s vysokým rozpočtem. 90% ()

Reklama

Reklama