Reklama

Reklama

Scream Queens - Season 2

(série)
Komedie / Horor / Mysteriózní
USA, 2016, 7 h 25 min (Minutáž: 42–45 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (7)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série. Pro mě jednoznačně ještě lepší než první série. Asi za to může i to, že jsem si zvykla na absurdnost celého seriálu a šílené dialogy i námět. Druhá série má ale navrch už jen kvůli zamotanějšímu, méně předvídatelnému příběhu, lepším postavám, vypracovanějším dialogům a hlavně méně monotonním zvratům a zápletkám. Navíc prostředí nemocnice je o moc zábavnější a rozmanitější. Potěší také známé tváře odjinud, ale i ty staré vedlejší z předchozí série. Zkrátka Murphyho strašně chválím a koukám, že dal víc energie do Scream Queens, než do poslední příšerné série AHS. V každém případě už se těším na třetí. ()

Vampirosa 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že se pokračování seriálu dočkáme. Nicméně 2. série je na světě a mě nijak neoslovila. Děj jsem sledovala už jen ze setrvačnosti s vědomím, že seriál končí. Přišlo mi to jako když základ 1. série vzali přes kopírák a trochu to okořenili. Zase vrah v masce, který vlastně nakonec není sám, láska k jednomu z vrahů... no neviděli jsme tohle už jednou? Teprve až ke konci 2. řady se mi povedlo do děje ponořit. Na Emmu Roberts se dobře kouká a svou roli namyšlené pipiny zvládla dokonale (není divu, když takových rolí má za sebou bezpočet). I ostatní herečky významnějších Channelek dokonale dokázaly protočit mé panenky nespočetkrát nad jejich chováním, ale rozhodně jsem si tyto herečky na základě tohohle seriálu neoblíbila (odkazuji na 7. sérii AHS, film Perfect Sisters,..). Konečné hodnocení dávám stejné jako 1. sérii a víckrát už ne, díky. ()

Reklama

Evee04 

všechny recenze uživatele

2 séria.Myslel som,že táto séria nevznikne no opak bol pravdou kedže pri nom svieti meno Ryan Murphy.Bola dost odlišná od prvej série,no boli tu dve hlavné aspekty.Téma Nemocnica a prípady nevyliečitelných chorôb a 3 zabijáci v tento krát zelených maskách.Tie zápletky a predovštekým ten aburdný a výstižný humor je ujetý vo všetkých smeroch.Bezohladu na to ako si človek mýslí,že to dopadne,vždy ho dalšia epizoda presvedčí o opaku.Finále bolo opät brutálne a vtipné,a cliffhanger na konci ktorí je zaujímavý,mi vnúkol mzšlienku,že trieta séria by mohla byt najlepšia.___2.Séria___85% ()

Astonko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvej sérii značný pokles možno však len kvôli tomu, že som už vedel čo od toho očakávať. Vtipy a absurdita už neboli také trefné a kvôli skorému odhaleniu páchateľa už ani detektívna linka tak nedrží pri obrazovke. Stále to však stojí za pozretie, na rozdiel od minulej série však len za jedno 5.5/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezónu jsem vcelku chválil, o to větším zklamáním byla pro mě ta druhá. Nemocniční prostředí na mě nefungovalo tak dobře jako to středoškolské, tvůrci navíc ani nepřišli s něčím novým, série jen zrecyklovala použité postupy, pokusy o použití stejných vtipných zápletek u mě neuspěly a byla to tentokrát spíše nuda. 3*- ()

Galerie (139)

Reklama

Reklama