Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(20)

Hvězdného reportéra, průměrného novináře a muže s přezdívkou „Hojič“ spojí dlouho ukrytá událost, která odhalí temnou pravdu. (Netflix)

Recenze (35)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Režisér Lee Jung-sub od titulu Hong Gil-Dong z roku 2008 žádnou velkou pecku nenatočil, v nynější sezóně 2013/14 však výrazně zabodoval. Ji Chang-wook mě zaujal už v Empress Ki, zde podává ještě lepší výkon. Jeho hrdina noční kurýr Seo Jung-Hoo, ve dne novinář v zácviku Park Bong-soo je vynikající. Série nepřichází s ničím originálním, ale příběh je bez jakýchkoliv scénaristických lapsů a nedomyšleností (už to ho posouvá k nebesům korejské tv tvorby). Noční kurýr neplánovaně patrá po dávné rodinné tragédii, přitom má proti sobě silný tým zloduchů. Park Min-youg mě vyloženě štvala v City Hunter, zde je však sympatická, má výbornou roli, její nenásilný výkon bez přepálených emocí, gest mě mile překvapil (ostatně stalo se mi to už víckrát, že herečka měla špatný seriál, ale ona sama měla lepší tituly, Han Ye-Seul, Yoon Eun-hye se později ukázaly jako dobré herečky, ačkoliv jsem po prvním titulu si říkal, proboha co tam dělají?). Příběh má výborné tempo se všemi klišé se porval se ctí, do diváka nerve zbytečně moc retrospektivy (na korejské poměry). Akční scény jsou super! Jasně vycházejí z konceptu akčních kaskadérů pohybující se zběsilým tempem po střechách domů, ulicích, podzemí (nemohu si jak na potvoru vzpomenout na žádný film, ale Francouzi, Brazilci i Američani už pár takových titulů měli před 10 lety). Jsou zde tedy silné hlavní postavy (ceny za výkon hlavního páru šly hercům právem). Kromě toho je tady povedená romantická složka, vtipné momenty, uvolněný styl humoru. Do toho si připočtěte povedený OST, a zejména killer ending Eternal Hearts https://www.youtube.com/watch?v=ZccfF6RaT7k od dánské poprockové skupiny Michael Learns To Rock. Tohle je oplodňovák jak bejk, jestli tohle nezvedne v Koreji porodnost, tak už nevím co. Komu se stýská po kapele A-ha je to pro něj hudba jak dělaná. Letošní sezóna v Koreji začala překvapivě dobře, rozšířil jsem si hudební obzor, Park Min-young se buď naučila hrát, nebo měla kliku na roli. Už se těším na další letošní tituly jak Kill Me, Heal Me, Jekyll Hyde and Me, Shine or Go Crazy, navíc se chystají série kde by měl být Park Yoo-Chun, Ha ji Won, Joong Ki Song, Song Hye Ko, takže letos to možná poběží na plné pecky. Uvidíme s čím se vytasí Japonci. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Také se podělím svým nadšeným komentářem, ve kterém rozhodně nebudu šetřit chválou. Co se týká příběhu, ten byl poutavý a jedinečný od samého začátku. S klidem můžu říct, že se mi Healer dostal pod kůži už po několika minutách. Famózní choreografie akčních scén (zejména to běhání po střechách) doladěná skvělým hudebním doprovodem byla pastvou pro oči i pro uši. Jestli tam byly nějaké kiksy či nesrovnalosti, já o nich (naštěstí) nevím. Jelikož byly téměř všechny postavy zajímavě napsané i zahrané, na nudu taky nebyl čas. Chang Wook v roli Healera mi doslova a do písmene vyrazil dech. S otevřenou pustou jsem žrala každý jeho pohyb a rozplývala se nad tím, jak moc nadaný a všestranný je. A i když jsem ho viděla hrát poprvé, ihned se zařadil mezi mé oblíbence. Jeho postava byla vynikající, úžasná... prostě nejlepší. Hlavní hrdinka mi taky dokonale sedla. Nebyla hloupá, nebyla hysterka, minimálně brečela a hlavně se sama nepouštěla do záchranářských akcí, které by všechno stejně jen zhoršily. Zkrátka mi dělala jenom a jenom radost. O nic slabší nebyl ani Yoo Ji Tae v roli Moon Hoa a Do Ji Won v roli ženy Kim Moon Shika. A tu úplně nejlepší jsem si nechala na konec. Ano, totální jedničkou pro mě byla Kim Mi Kyung jako hackerka. Tahle postava je doslova zážitek. Stejně jako celý seriál. Kam se hrabe City hunter... 5* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrý seriál. Dobrým z něj pro mě především udělala hlavní hrdinka, ne, že by Min-young Park hrála převratně, ale měla silný charakter, nerozčilovala se, ani nehysterčila nad všemi maličkostmi a opravdu se chovala jako racionálně uvažující člověk (až jsem málem zaplakala blahem). Navíc se nenechala porazit svou slabostí. Prosím vás, takových hrdinek v korejských seriálech víc! Obešlo se to bez všech těch plačtivých a vyděračských scén. Tam, kde by snad jiní scénáristé nechali žárlit Healerovu pomocnici kvůli hrdince a tím i způsobili nějaký malér, tady se tomu vyhnuli, všichni táhli za jeden provaz a byli schopní. Je sice fakt, že občas z gaunerů udělali až moc velké hlupáky (tím myslím pochopy), ale hlavní záporáci nebyli hloupí a navíc někteří měli i svědomí. Nic nebylo černobílé, zároveň nic nebylo vyhnáno přes únosnou mez. Je sice fakt, že mě sem tam seriál nebavil úplně 100%, ale na nic jiného si snad ani stěžovat nemůžu. Mimořádně i vedlejší postavy mě bavily a zajímaly. Ačkoliv moc dobře chápu, že by to snad nemuselo někoho bavit, protože se zase nejede tak moc rychlým tempem, ale díky tomu se mi zdá, že všechno mělo své místo a správné načasování. Přiznám se, že mě seriál opravdu překvapil, až zaskočil, protože takhle dobře napsané postavy jsem už hodně dlouho neviděla (naposledy tedy v That's okay, it's Love, ale tam přece jen šlo o něco trochu jiného a nezdá se mi nejvhodnější to srovnávat). Takže pokud máte chuť na trochu akčnější reportáže, přiměřeně romantiky a humoru (a jste ochotní přimhouřit oči nad některými „nepřirozenostmi“), mrkněte. Přeloženo. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů, které jsem viděla za poslední dobu. Zkrátka si mě zaháčkoval, hlavně díky přístupu tvůrců, kteří dokážou kompetentně vyprávět komplikovaný příběh míchající romantiku, novinářský thriller a akci. Hrdinové jsou sympatičtí, chápete jejich motivace a fandíte jim. Romantická linka je citlivě a pomalu rozpracovaná a ústřední dvojice má výbornou chemii. A navíc Chang-wook Ji je krásný chlap, který zvládá emoční scény i akci. A propos - akce. Na televizní seriál je skvělá, ať už se jedná o parkour, ruční souboje nebo automobilové honičky. A linka s politickým/novinářským thrillerem je taky dostatečně zajímavá a zamotaná, aby udržela pozornost. Velká spokojenost a jednoznačné doporučení. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Jo-o! Trochu jsem se bála nadšených komentářů, protože jsem se za poslední dobu už dvakrát u dobře hodnocených seriálů hodně spálila. Netřeba, seriál byl super. Největší plusy: Ji Chang-wook, Ji Chang-wookův zadek, výborná hlavní hrdinka, zajímavý příběh, nepřepálené emoce, žádné zbytečné tajnůstkaření mezi postavami, které jsou na stejné straně barikády, zvraty mi ve většině případů dávaly smysl, napínavé, prostě nutně jsem potřebovala vědět, co bude v dalším díle, hovory mezi Min Ja a Healerem mě bavily, bylo to i správně legrační, romantiky bylo tak akorát a moc, moc, moc se mi líbila, mnohem víc, než v seriálu, který je na romantiku primárně zaměřený. Drobné mínusy: účes Min Young, hudba mě nijak neoslnila a při akčních scénách mi tam vůbec neseděla, představovala bych si trochu nadupanější muziku při scénách, kdy Wookův sexy zadek skáče po střechách a poslední díl mě zklamal, nezdálo se mi, že by nějak vygradoval v konec, on spíš vůbec negradoval, nějak se doplahočil do konce a chybělo mi správné zakončení, co se stalo se všema postavama, ne jen s hlavníma dvěma. Co Moon Shik? Healerova identita? Její máma? Co Min Ja? Chtěla jsem něco víc dramatického nebo spíš vysvětlujícího, ne jen krátkou tv reportáž: ano hlavní padouch byl odhalen. Každopádně jsem velice nadšena, protože na hlavního herce byla radost pohledět a hlavní ženská postava byla prostě výborná, pokaždé, když objevím takovou skvělou, nehysterickou, rozumnou hrdinku, jásám. Už se těším, až uběhne blíže nespecifikovaná doba, a já se budu moct podívat znova:) ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

S tunajšími komentármi môžem iba súhlasiť. Možno budem opakovať, čo tu už bolo spomenuté, ale mne sa veľmi páči, že v celom seriáli nenájdete nadarmo predstavenú postavu. Všetky postavy majú svoje miesto a úlohu. Čo ma osobne prekvapilo bolo, že vo filme nenájdete klišeovidné pre k-drámy typické postavy babky a dedka, ktorých jediná úloha je vždy len pindať, do hocičoho, čo mladí spravia. Jeong Ho a Young Shin sú neuveriteľný pár. Min-young mám ako herečku rada a myslím, že svoju úlohu zvládla výborne. Presne takéto postavy mám rada, nechá sa zachraňovať a postará sa o svojho muža, keď je chorý. Nemám, čo dodať...a tá pieseň All my love. 100% ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Nejvíce strhující asijský seriál od podzimu 2014, kdy jsem viděl It is ok, that is love (děkuji Zíze a Zelilu, které mě nepřímo přesvědčily sledovat). Oceňuji scénář. Není sice originální, je však sympaticky nedebilní. Herecké výkony vynikají. Ji Chang-Wook se mi líbil víc, než v Empress Ki, dostal víc prostoru, byl mužnější. Park Min-Young nejen, že měla lepší (hravější, zábavnější, odvážnější) postavu, než v Sungkyunkwan Scandalu, ale myslím, že také už umí lépe hrát (že se na ni super dívá, je standardní fakt). Předvedla několik nových tváří. Yoo Ji-Tae byl klasicky velmi dobrý (příjemný, profesionální). Úžasné, že Kim Mi-Kyung dostala konečně po mnoha vedlejších rolích roli téměř hlavní. Zasloužila si ji, užila si ji, v roli hackerky vynikla. Ajumma je cool! OST. OST2. ■ Trailer https://m.youtube.com/watch?v=zwbwmYi0nlo ()

ainny 

všechny recenze uživatele

1) Skvěle napsaný příběh, který nemá slabých míst. 2) Výborná kamera. 3) Herci, které bavilo hrát. 4) Dokonalé finále. 5) Pro mě lepší než legendární IRIS a jenom krůček za mým milovaným TBDAW. 6) Ji Chang-wook, který je roli od role lepší. 7) Park Min-young, která mi sice nikdy nevadila, ale tuhle roli si střihla výtečně. 8) Kim Mi-kyung je prostě boží, ať hraje, co hraje, ale hackerka byla snad životní role. 9) Snad poprvé jsem se ve chvíli, kdy jsem napětím nemohla ani dýchat, musela zároveň i smát. 10) A to všechno umocněno skvělými slovenskými titulky. To jako hodnocení stačí, ne? ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Nebavilo ma to od prvej epizódy a stopáž je strašne prepálená, všetky epizódy som zrýchľovala. Typická, nekvalitná KBS2 produkcia zo seriálu ešte viac uberá, keďže sa nie je ani na čo pozerať. Keby toto bol môj prvý kórejský seriál vtedy kedy vyšiel, tak by sa mi zrejme páčil, keďže vtedy sa mi páčila každá blbosť, ale už mám čo-to napozerané a očakávam niečo viac. Zaujali ma len flashbacky a z postáv reportér. Postava Healera bola svojim správaním nesympatická a tým, že nemal žiadny morálny kódex. No ešte viac ma iritoval soundtrack. Ale pobavilo ma, ako si ajumma spievala pesničku od 2ne1. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Co by JK dělalo bez svých CCTV?... Healer i Bong Soo byly neuvěřitelně příjemné postavy, na které jsem se moc těšila vždy, když vtrhly na scénu. Na tomto seriálu se mi líbilo hodně věcí. Vyjmenovat je, by bylo na dlouhé psaní. Tak to sfouknu jednoduše tak, že každá postava v tomto seriálu byla důležitá a i kdyby nebyla, já jsem si jí zamilovala. Zpracování je po srovnávání se City Hunterem, kde jde tedy o něco trochu jiného, o hodně lepší. Co se týče příběhu, kamery, charakterů a hlavně herců (řekněme si na rovinu, jejich hraní je velice dobré), protože rozbrečet mne a držet 20 hodin u obrazovky je velice nesnadná záležitost.! ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

V době kdy byly lidé trestaní za jakákoliv slova nelíbící se tehdejšímu režimu a v které přišlo o práci tisíce novinářů, existovala parta přátel a ti se skrze nelegální rádiové vysílání snažili kázat pravdu a nezkreslené informace o tom co se v zemi děje. Minulost je pronásleduje až do současnosti a zároveň je hlavním stavebním kamenem celého seriálu. Dalším z hlavních pilířů je muž pracující „sám“, který si říká léčitel a živí se jako kurýr. Jeho zásadou je nezabíjet, ale jednoho dne se díky předem naplánované akci, jedním z jeho klientů, stane podezřelým z vraždy. Jak se s touto situací vypořádá? Samozřejmě chce očistit své jméno a díky této situace se více než by chtěl sblíží s jednou dívkou. Ani jeden z nich, ale netuší co vše šokujícího odkryjí. ■ Dějem mi to trochu připomínalo City Huntera , akorát propracovanější na vyšší úroveň. Shodou okolností v obou seriálech hraje Min-young Park. ■ Trailer! ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Po seznamovacím začátku mne seriál opravdu velmi rychle chytl a zaujal, zejména co se týče příběhu to vypadalo opravdu poutavě. Herecké výkony kvalitní, postavy sympatické, akce nechybí, humor povedený, OST pro potřeby sledování naprosto postačující. Zcela na místě je zde jistá paralela se Supermanem – náš roztomilý Léčitel zde prožívá prakticky totožnou úlohu a situaci, snad jen s tím rozdílem, že nepochází z jiné planety :-) Bohužel někdy v třetince seriálu mnohé díly začnou postrádat spád, náboj a napětí, romantiky začne být trošku příliš a ani humorná část se nedostaví, zkrátka chybí poutavější obsah. Pak zase přijde díl jež zaujme, takže o nudě se rozhodně mluvit nedá. Po velmi slibném začátku jsem tedy doufal v trochu hutnější a špinavější pozadí příběhu, tohle dílo se v něm ale zase tak extrémně nevyžívá a nezřídka se od dané tématiky odpoutá k leckdy nudnější romantice a neatraktivním částem dění. Tudíž nedokázalo mne to zaujmout tolik jako třebas tématicky podobný seriál Sangeo (Shark) s neodolatelnou Son Ye-jin. 85% ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Healer je skutočne bomba. Zhltla som ho za tri dni, vlastne noci, štýlom ešte jeden diel až ma našli 4 hodiny ráno pri ňom. Ji Chang-Wook je neskutočný a touto postavou som mu dokonale prepadla. Úžasne vyrovnaný seriál kde neviete či vás viac baví jeho akčná stránka alebo romantická. Healer sa určite zaraďuje do mojej topky s tým, že ho určite ešte budem chcieť vidieť a nie raz. takých seriálov je málo. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Tak rok teprve začal a začal tak krásně, hned první seriál roku a já mám pocit, že to bude moje letošní jednička! Ostatní seroše se budou muset sakra snažit, aby ho překonaly. Jak napsala Zíza, dokonale vymyšlené postavy... nerozčilující hlavní hrdinka, žádná pipka, která by se snažila rozbít vztah, žádná zbytečná nedorozumění, která nadzvedávají diváka ze židle... ale hlavně, hlavně ta nejúžasnější hackerka, jakou jsem kdy viděla :-D Já prostě miluju akční komedie, takže si nemůžu pomoct, navíc jsou zde naprosto kouzelné romantické chvilky hlavní dvojice. Ji Chang-wook si získal moji pozornost a jistě to není naposledy, co jsem ho viděla, pravděpodobně i přímo tady, protože si ho nejspíš někdy znovu zopakuju a myslím, že mi to ani nebude dlouho trvat. :-) Mně osobně seriál bavil po celou dobu, ani jednou jsem se nenachytala, že bych se nudila... tak, byla jsem prostě dokonale nekritická. :-) Takže závěrem: kdo neviděl rychle napravit :-D ()

skretik 

všechny recenze uživatele

ked som si precitala, o com to ma byt, tak som si nebola ista, ze to chcem vidiet... ale take dobre hodnotenie... holt, skusila som... prvy diel siel mimo mna... povedala som si, ze tomu este dam sancu... prvych par dielov nebolo zlych, ale boli trocha pomalsie a clovek nechapal vsetky suvislosti... ALE postupne sa to zacalo rozbiehat a som momentalne na 18.casti a je to ako rozbehnuty vlak... ziadne typicke korejske natahovaky (okej, okej... par ich tam je, ale tie sa daju odpustit)... normalne, ze PARAAAAADAAAA... super soundtrack (hlavne piesen 잊읍시다 od spevaka 송창식 - ked date do youtube, najde vam ju to), paraaaadne herecke vykony... zaporaci su normalni ludia, ktori maju svoju pravdu a snazia sa za nu bojovat, aj ked nespravnymi sposobmi, dobri robia chyby a tiez nie su ziadni anjeli... proste bomba... dufam, ze to neskonia za posledne 3 casti (budem pisat este po dopozerani, ale momentalne som total nadsena po 17.casti, uz davno som sa tak nerozpisovala)... super, som nadsena aj na konci... :) OPLATI SA MRKNUT A VYDRZAT na zaciatku :) ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Sáhodlouhý komentář, který bych tu mohl sepsat asi zkrátím do jedné věty. Fantastický seriál, který má úplně všechno co od k-dramatu očekávám. ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Dobrý príbeh s výborným rozbehom, príliš komplikovaný záver mu však trochu ubližuje. Línia s nájdenou matkou dostala poza uši, unáhlene odbitá. Dobrý materiál z ktorého sa dal vyžmykať uplný top, no nestalo sa. ()

Timothy 

všechny recenze uživatele

Skvělé, skvělé, skvělé. Tak nějak jsem tušil, že se mi to líbit bude, už jen díky zdejším komentářům, ale dlouho jsem otálel, než došlo na samotné promítání. A byla to chyba! Příběh poutavý a brilantně vymyšlený, ale hlavně také excelentně zahraný, od všech. Herecká poloha Park Min-young fantastická a musím ještě psát, že je další na listu hereček k zulíbání (tam už je ostatně od "What's Wrong with Secretary Kim")? Asi ne, co! Většinou v K-dramatech, mužského hrdinu nějak neřeším, prostě je tam jako ten protipól k nějaké neuvěřitelně sexy či roztomilé ženě. Jenže Ji Chang-wook tohle narušil, musím přiznat, že je fakt dobrý, fakt moc. Hraje skvěle a nějak mu to prostě věřím.  Taky jsem čekal, po dokonalém finále, ještě něco víc, bylo mi i smutno, že se musím tak rychle loučit, ale na druhou stranu, aspoň to není všechno stejné. Každopádně se Healer řadí hodně vysoko v mém pomyslném žebříčku. Díky mu. ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Měl jsem ohledně tohoto seriálu velká očekávání a nebyl jsem zklamán, ba naopak. Strhující děj, skvělé herecké výkony, dobře napsané postavy a přiměřené množství romantiky, která zde nepůsobí nijak uměle. A ten soundtrack... To vše dělá Healera výjimečným. Je opravdu příhodné, že hlavní herečka hrála i ve starším City Hunterovi, protože byste mohli mezi těmito seriály najít mnohé podobnosti. Healer ho ale ve všech ohledech překonává rozdílem třídy (herecký výkon Min-yeong Park je výborným příkladem). Celkově je zde vše uvěřitelnější a kvalitnější. Asi není úplně spravedlivé, když ode mě dostanou oba seriály stejný počet hvězd, ale bohužel 6* zatím přidávat nelze... Tenhle seriál patří do top 10 každého fanouška drama. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

V podstatě nic novýho, všechno už vlastně někde bylo, ale mělo to moc sympatický obsazení, dost zajímavých postav a poslední díl, kterým se vše vyřešilo, byl vynikající. ()

Reklama

Reklama