Reklama

Reklama

Tajné životy - Série 1

(série)
Slovensko, 2014, 12 h 32 min (Minutáž: 54–60 min)

Kamera:

Peter Kelíšek

Hudba:

Jan Maxián

Hrají:

Zuzana Mauréry, Szidi Tobias, Judita Hansman, Anna Šišková, Gabriela Marcinková, Vanessa Šarköziová, Vladimír Kobielský, Peter Kočiš, Ondřej Daniš, Vladimír Jedľovský, František Kovár (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (4)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po všech těch kriminálkách a vztahových seriálech je tento tematicky velkým osvěžením. Proč tenhle seriál považuju za jeden z nejlepších slovenských seriálů? 1) námět - azylák a mozaika osudů týraných žen 2) fantastická Zuzana Mauréry jako ředitelka 3)spousta linií, ale skvěle propojené a jako celek to šlape od začátku do konce 4) různorodé postavy skvěle zahrané - ředitelka Mauréry - nejen jako šéfka azyláku, ale i její soukromá linka je solidní, Judita Hansman - dcera kterou odkopl otec zmanipulovaný ošetřovatelkou - zoufalá, beznadějná linie , Anna Šišková - manželka, která je v iracionálním kruhu mlácení manželem, utěkem do azyláku a návrat a odpuštění manželovi - linie irutující, pro normálního člověka nepochopitelná, Vanessa Šarkoziová - nevěsta na útěku prodaná cikánskému baronovi, sympatická linie, která nemá jako jedna z mála tragický konec a nakonec Gabriela Marcinková - oběť psychomanžela skvělého Petera Kočiše. Znal jsem Marcinkovou z Doktora Martina, kde se mi moc nelíbila, ale tady jako křehká,ale silná oběť s nádhernýma velkýma posmutnělýma očima mne dostala. A to nemluvím o tom, že to zahrála skvěle. ()

Caa 

všechny recenze uživatele

Trochu pomalejší rozjezd a poněkud uspěchaný happyend, ale i přesto seriál stojí za vidění. Věšlo se do něj hodně zajímavých životních příběhů. ()

Reklama

Reklama