Reklama

Reklama

Epizody(13)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (7)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada je stejně kvalitní jako první, možná už ta originalita tématu azylového domu pro týrané ženy není tak vyjímečná , ale tato série je technicky kvalitnější, s větším rozpočtem, s novými barvitými postavami - Bardós, Kanócz a Dana Pribullová, která svoji postavou, jejíž osud divák sleduje paralelně s dějem azyláku, zahrála jako samostatnou dějovou linku, Pro mne naprostá spokojenost. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem sledoval s nadšením a k pokračování jsem přistupoval s obavami. Ovšem osudy jednotlivých postav ve druhé sérii autoři podali ještě poutavěji než v první. A ten závěr! ()

Reklama

evulienka3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už ani nepamätám, kedy naposledy som sa tešila na každú novú časť nejakého slovenského seriálu. Hurá blíži sa nedeľa. Druhá séria zatiaľ ešte vyšperkovanejšia ako tá prvá. Bravo! ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nestává se často, aby druhá řada seriálu dosáhla kvality té původní, jako je to v tomto případě. Herci i scénáristé udrželi věrohodnost, pestrost a napínavost příběhů, tempo vyprávění i emotivní atmosféru. Některé hrdinky odešly a divák mohl sledovat jejich osudy i po opuštění azylového domu, jiné se s novými starostmi ocitly za jeho branami. Jako velký klad seriálu beru jeho realitu, a ukázku bezmocnosti žen snažících se získat pomoc, zastání a prosazení práva v různých státních institucích a úřadech k tomu zřízených. Podvodníci tě připraví o střechu nad hlavou, ale nikdo je nestíhá, protože si to člověk zavinil sám svou důvěřivostí. Nejvíce jsem ocenila fakt, že každá část seriálu byla vygradovaná v závěru takovým způsobem, že jsem se jako divák nemohla dočkat pokračování. To se mi už dávno u žádného seriálu nestalo. Některé osudy nebyly zcela uzavřeny a ponechaly prostor pro případnou třetí řadu. Velká spokojenost. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série seriálu Tajné životy mě vskutku ohromila. Byl jsem tedy pochopitelně velice zvědav, co tvůrci vymyslí v druhém pokračování. Když pominu fakt, že skvělou titulní píseň opět nazpívala Síma Martausová (v času sledování 1. série jsem netušil, že budu mít ještě před premiérou nových epizod tu čest ji poznat osobně na dovolené ve Vysokých Tatrách, aniž bych tušil, že se jedná o relativně známou zpěvačku) a že jde o jeden z mála slovenských seriálů, jenž mě nutí si každý týden pustit nové pokračování, musím zkrátka smeknout před scénáristy, režisérem, ale i samotnými herci, neboť udrželi kvalitu prvních 13 dílů a navázali přesně tam, kde bych si přál. Je pravdou, že v nových příbězích se vyskytuje daleko více nelogičností, které mě ve finále nedovolí hodnotit plným počtem hvězdiček, avšak to nic nemění na skutečnosti, že Tajné životy jako celek jsou hodně nadprůměrný počin nejen na poměry Slovenska, ale také Česka. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (2)

  • Každá epizóda druhej série končila oznámením o bezplatnej linke pre ženy zažívajúce násilie. (fugyx)
  • Postavu kolíznej opatrovateľky stvárnila Emília Lörinczová, v rovnakej úlohe účinkuje aj v Súdnej sieni (2008). (fugyx)

Reklama

Reklama