Reklama

Reklama

Soonjunge banhada

(seriál)
  • Jižní Korea 순정에 반하다 (více)

Epizody(16)

Ve víru rodinných i pracovních zvratů musí bezohledný finančník na transplantaci srdce, po které nachází nový pohled na život a lásku. (Netflix)

Recenze (5)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ono je to na jednu stranu hrozně milý, Kim So Yeon je fajn hlavní hrdinka a Jung Kyung Ho umí být k sežrání. Soundtrack je taky vydařený a atmosféra seriálu je i přes všechno to špatný, co se tam děje, optimistická a pravidelně nutí diváka k úsměvu. Jenom ty zápletky jsou trochu na hlavu, nehledě na to, že všechny machinace spojené s vedením společnosti jsou extrémně nereálné, až úsměvné. I kdybych přešla veškerou laickost a fakt, že by tolik zvratů v reálu žádná společnost neunesla, vůbec mě ten jejich obchodní svět nebavil. Bylo mi úplně šumák, kdo usedne do ředitelského křesla a kdo koho převeze. A to bohužel vedlo k tomu, že jsem se občas nudila. Proto se taky pokazil můj celkový dojem. 3,5* ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Je to přesně ten seriál, u kterého si řeknete: „Není to špatné, ale...“ Člověka to baví, je to sranda, má to smysl, dokonce hlavní hrdinka nebyla nána, ale dokázala být silná a stát nohama na zemi. Štěkavé výlevy hlavního hrdiny byly příjemný zpestřením. Záporák měl smysl, ale tak nějak bylo jasné, že to s ním tak nějak dopadne. Což ovšem nevadilo. Občas to bylo napínavé, občas deus ex machina, občas reálné, občas přitažené za vlasy. Dobře se na to koukalo, dokázalo to být v některých aspektech zdlouhavé a naopak někdy velmi přímočaré a záživné. Jak říkám, není to špatný seriál, ale dokážete na něj velmi snadno zapomenout. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Kyong-ho Jeong patří mezi málo doceněné herce své generace, rozhodně by mu slušelo, aby se svými schopnostmi byl ve velkých filmech. Zde skvěle zvládá roli nelítostného managera, který se změní působením sekretářky Kim Soon Jung (hraje vynikajícím způsobem Kim So-yeon nenápadně a přesto výrazně), do toho soupeří se zrádnými firemními strukturami, nešvary korporačního světa (vynikajícně zastal roli záporáka Yoon Hyun-Min, nejde mu občas nefandit). Do dílu 10 mě to velmi bavilo, bylo to napínavé a stále se na co těšit, navíc hlavní herecká dvojka fakt skvěle zvládá svoji úlohu. Nicméně scénaristicky tomu dochází dech, veškeré dramatické pnutí a příběhová linie jde z větší části do kopru, fakt škoda, buď to mělo být kratší a méně předvídatelné, nebo když trvali na 16 dílech, měli přijít tvůrci s propracovanější strukturou děje. Mrzí mě to velmi i kvůli sympatické hudbě v seriálu, nejen charakterům, výkonům herců, které byly nadprůměrné. Musím být ovšem přísný, na čtyři hvězdy to fakt není. ()

Reklama

Reklama