Reklama

Reklama

Jak vycvičit draky: Úsvit dračích závodníků

  • USA Dragons: Dawn of the Dragon Racers (více)

Hrdinové z oblíbené série Jak vycvičit draky se chystají na další ročník dračích závodů. Když se Snoplivec začne vychloubat, že pravidla závodů vymyslel právě on, nastává čas mu připomenout okolnosti vzniku této dračí disciplíny. Tehdy Škyťák na Blpu dočasně zastupoval svého otce Kliďase a dostal na starosti pořádání každoroční velké regaty. Jenže několik zatoulaných ovcí se postaralo o lavinu událostí, které vedly k historicky prvním dračím závodům. Kdo byl tedy jejich opravdovým strůjcem? (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Spousta prázdných keců okolo (Vikingové nikdy nebyli na povídání), málo vtipných gagů a poměrně odbyté hlavní závody. Roztomilý to je ale naštěstí furt stejně, tak proč ne. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ ma to nebavilo. Síce neurazí a deti možno zaujme, no mne to pripadalo (scenárom i grafikou) ako medzifilm v PC hre. 50% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Úvod už do druhého seriálu z prostředí Draků. Jako takový neoficiální pilot to funguje celkem dobře. A upřímně se už těším na trochu odrostlejší postavy, které by teoreticky mohli přinést trochu svěží vítr, který tak moc chyběl původnímu seriálu. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Vždy je sklamaním, keď po úžasnom grafickom a vizuálnom orgazme v podobe dračieho filmu, dostanete potom len takýto vývar, ktorý v podstate nehovorí o ničom, len o akýchsi dračích závodoch. Úplne zbytočná časť, ktorá jednoducho nemá čím zaujať. Dve hviezdičky len za milé a osvedčené postavičky, inak ale slabé. 45 % ()

Reklama

Reklama