Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas je bohém a bisexuál, který si užívá nevázaného sexu a života plnými doušky. Zlom v jeho nazírání na svět nastane ve chvíli, kdy jedna z jeho milenek zemře a zanechá po sobě třináctiletého syna Georgie, který je na Thomase navyklý. Poprvé v životě cítí Thomas něco jako zodpovědnost a snaží se dostat nezletilce do opatrovnictví. Vzhledem k jeho minulosti a současnému bouřlivému životu se mu to však nedaří a tak uskuteční šílený plán, hodný jeho nevyzrálé povahy. (anniehall)

(více)

Recenze (2)

anniehall 

všechny recenze uživatele

Pár docela pěkných a působivých scén v jinak dost povrchním a na efekt budovaném snímku. Sébastien Roch je coby hlavní charakter docela přesvědčivý a výborný výkon podává i Jérémy Sanguinetti v roli chlapce Grégoireho. Příběh samotný je budován tak, aby svou snahou šokovat zaujal mladé obecenstvo a v mnohém mi připomíná Ravenhillovy divadelní cool dramatické kousky. Ovšem s tím rozdílem, že u Ravenhillových dramat jsem nepostrádal hloubku. Tady se vyprávění vznáší tak nad zemí, že podezírám scénáristu, že se před psaním posilnil Redbullem. A režisér se pak už mohl snažit jak chtěl, ale hloubky nedohlédnul... ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Obrazy ze života homosexuálů střižene snahou o to získat opatrovnictví./Ravenhill by mne u tohoto filmu nenapadl./ (max.50%) ()

Reklama

Reklama