Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tereza Kostková vám nabídne silvestrovský koktejl písní, scének, humoru a tance. (Česká televize)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to pro tentokrát „oslavil“ v kruhu rodinném, a částečně i s pomocí zapnuté televize. Asi stárnu. Nebo blbnu. Nestárne však podprůměrná televizní zábava, které se prostě nechce do důchodu. Většina silvestrovských programů nezavadila o vtip nebo o nápad. Tady alespoň náznak něčeho byl, ale výpadek elektrické energie by byl i tak na místě. ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Silvestrovská nuda úplně stejná jako před dvěma roky ve stejném pořadu - http://www.csfd.cz/film/331265-vecer-plny-hvezd/. Jen snad ještě o stupínek horší. Zase jsem po deseti minutách usínal, zase ono šílené studio se světelnými efekty ala koncert Míši Davida, naprosto stupidní scénka Hámy s Wehrenbergem, bohužel také špatný výstup jindy spolehlivého Jablonského ala Miloš jsem dobrý prezident Zeman, pár naprosto neuvěřitelně špatných písniček, solidní snad jen Elán a Havelka. Perlou je neskutečně nezáživná Kostková. Fakt hrůza, která nemá na veřejnoprávní televizi co dělat. PS: takových pořadů natočila TV Nova už před patnácti lety spousty ()

Olík 

všechny recenze uživatele

"Tradáááááááááá......velevážené dámy a ctění pánové, výstřih Terezy Kostkové má tu čest Vám představit jako tradičně nevtipné Aleše Hámu a Jakuba Wehrenberga, Vojtkův ABBA masakr motorovou pilou, megashow Richarda "jde to se mnou z kopce" Nedvěda, mimo mísu se ocitnuvšího Bangu a jeho CDroomy a další čelní představitelé czech-bramboračka showbusinessu". Suverénně nejslabší část jinak celkem zdařilého silvestrovského bloku na ČT1. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Solidně se rozjíždějící pořad, kdy zpívala Ewa Farna, jenž tedy zpívá skvěle, poté relativně vtipná scénka dvojice Háma+Wehrenberg a Ondřej Havelka s Melody Makers. Jenže pak přišel Richard Nedvěd, nepříliš vtipný Knor, neuvěřitelně nesmyslní Gipsy.cz, falešně pějící Ruml a vše završilo vykopání Heleny Vondráčkové s finálem v podobě jakési ukázky muzikálu Saturday Night Fever. V konečném součtu to je jako každý rok, chvílemi se najde něco málo dobrého, ale většinou se to spíše nepovede a je to na passy, pane redaktore. 1,5* zaokrouhlené při ukápnuté slze nad dnešní zábavou, neboť Chart Show to je teprve dno, nahoru. ()

whenry 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za finále, které obstaral Jan Kříž a company Divadla Kalich se skvělým muzikálem Horečka sobotní noci... To ostatní byla jen přehlídka trapnosti a zoufalství, kterým provázela neuvěřitelně nadhodnocená moderátorka Kostková... ()

Reklama

Reklama