Reklama

Reklama

Recenze (5)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

|Komentár čisto iba pre mňa| ----------- Keďže presná verzia skladby, ku ktorej chcem mať komentár a pridať niekoľko linkov pre Seba, nech ich mám pokope a do budúcna nestratím & nájdem, sa objavila len na 2015 BRIT Awards a ofíko videoklip je obsahovo/štylisticky úplne inde (vrátane upravenej štúdiovej verzie skladby samotnej), nemám na výber, iba to pacnúť sem. Monštruózna, brutálna produkcia – 11 producentov!! – vytvorila zvuk a singel, ktorý (pre mňa) ukončuje jednu éru Kanyeho tvorby. Éru grandióznych megalomanských produkcií – magnum opus My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010), masterpiece Watch the Throne (2011), kolaboratívny Cruel Summer (2012) a unikátny Yeezus (2013) – ktorá bola pomyselne zakončená mojim uchom práve skladbou All Day a práve v prevedení premiérovanom na BRIT. A lepšie "zakončiť" to asi ani nešlo. Yo Skepta, thank you! ----- (x / x / x / x / x / x / x / x / x / x / x / x) ----- (Doteraz som rád, že som to prvý krát videl v marci '15, dva týždne po a nie priamo na BRIT, kde to bolo i tak cenzurované na kompletku x) ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Orlando Bloom je k sežrání. Kim Kardashian a Kanya West jsou nejsměšnější pár showbyznysu. Jinak je to udílení hrozná nuda. Vtip odnikud nevylez. Jediné, co stojí za zmínku je Madonnin pád. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Absolutně. Nemám. Slov. Hned po skončení jsem měla chuť jít něco rozbít, takový zklamání se jen tak nevidí. I když od těch dvou skřetů jsem vážně nic nečekala, ty bych vysadila někde na v pustině a nechala tam, dokud na ně všichni nezapomenou. A tím myslím úplně všichni, protože i když to většina asi už dávno udělala, nějakej mamlas si vzpomněl a voila, byli tady a jejich šance na nějaké fun and awkward rozhovory v mezičase dotáhly tenhle ročník k naprostě dokonalýmu failu. Nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale i ti Čeští lvi byli zábavnější a to zábavní nebyli. Takže teď mý osobní lowlights, který mě svým zoufalstvím přesvědčili aspoň o té jedné nicotné hvězdě: Kim se svým "I want everybody to stand up." (a herd effect following). Kanye a niggaz se svým velmi korektním whateverhewasdoing. To varování o obsahu tam snad ani dávat nemuseli, z mutování by měli dostat medál. První a poslední vystoupení. Simon. V podstatě všechny ty international ocenění. Jimmy a ticho. A 1D. Why. Just tell me why. Všichni ti strašně moc důležití lidé, kterým se děkovalo. A teď teda aspoň něco, co mi nelezlo krkem. Dan and Phil. Oni prostě jen byli youtube personalities jakými vždycky jsou, a tak na svém místě bylo aspoň něco, žádný rádoby něco fancy or funny. Jen oni. A Wilson. ()

Reklama

Reklama