Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Městečko Rose Creek neustále ohrožuje banda lotrů bezohledného průmyslníka Bartholomewa Boqua (Peter Sarsgaard), který se v honbě za ziskem nezastaví před ničím. Zoufalí obyvatelé pod vedením Emmy Cullenové (Haley Bennett) se rozhodnou požádat o pomoc sedm mužů, pro které, stejně jako pro Boqua, žádné zákony neplatí. Nesourodá skupina pistolníků, hazardních hráčů a nájemných lovců se rozhodne nevinné lidi ochránit a zastavit Boquovo jednání. Během příprav na rozhodující souboj si těchto sedm najatých žoldnéřů postupně uvědomí, že v tomto případě půjde více než o peníze. (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (774)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|65%| Viděno v kině díky CSFD projekci. Po dlouhé době se mi podařilo dorazit na projekci. Naposled někdy v dubnu na filmu Zlo nikdy nespí. Takže jak se mi film vlastně líbil? No, vzhledem k tomu, že westerny nějak obzvlášť nemusím a originál k tomuto rádoby remaku jsem neviděl, tak se na to dívám nezaujatým a všedním pohledem diváka. Nebylo to špatný, nepohoršilo mě to, dlouhá stopáž mi nevadila, pobavilo to, a přesto jsem cítil, že to mělo mnohem vyšší potenciál. Je to dobrý film, přesto mohl být ale o něco lepší. Největším kladem filmu byla akce, prostředí a hudba. Akce tvoří velké množství přestřelek, které jsou výborně natočeny. Režisér zvládá akci prvotřídně. Prostředí je vhodně pro potřeby snímku zvoleno, krajiny, domky apod. Hudba se rovněž povedla. I to herecké obsazení není špatné. Denzel Washington zvládne snad každou roli, hrál neohroženého profíka a hlavního hrdinu, trochu mi vadilo, jak byl nepřemožitelný, ale co, je to prostě film. Chris Pratt mě zaujal asi nejvíc, hrál slušného sympaťáka. Ostatní v pohodě. Příběh to má primitivně jednoduchý, to mi nepřekáželo. Je velká škoda, že film nebyl pojat trochu vážněji. Tím ovšem nemyslím, že se zde objevovali retardované scény s komediálními prvky. Jen to chtělo trochu nahodit vážnější notu, nějaké napětí a ke konci přidat tíživější atmosféru blížící se finálního boje. Přístupnost PG-13 také nebyl nejlepší nápad. Co se týče přestřelek – tam mi PG-13 nevadila, ale chtělo to přidat drsnější úmrtí, nějakou krev, větší drsnost – to se snad od westernů očekává, ne? Sice nepatřím mezi fanoušky westernu, ale poznám, které prvky tam patří a které ne. Ani bych tento snímek nedefinoval akčním výplachem. Jak už jsem zmiňoval, potenciál to mělo o mnoho větší. Celkově jsem odcházel z kina dobře naladěn. Na jedno shlédnutí to byla oddechová záležitost. Možná, že si to někdy ještě při správné náladě jednou pustím a to výhradně kvůli skvělé akci. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Pokud se dělá remake, tak aby měl opravdový smysl, měl by přinést do příběhu něco originálního. A u nových Sedmi statečných si nemyslím, že se tak stalo. Když největší emoce u filmu cítím, když zazní melodie z původního filmu (ano, ve filmu se objeví a je stále naprosto boží!), tak nevím, nevím, jestli je to úplně dobře... A neubráním se ještě jednomu srovnání. V původním filmu jsou postavy všech "statečných" velice dobře emocionálně vykresleny: Steve McQueen pochybuje, že by parta vůbec v městečku měla být; Charles Bronson jen chce mít svůj klid, Brad Dexter bojuje s vlastním strachem atd. A všichni postupně mění své postoje díku rozvíjejícímu se vztahu s vesničany. Při závěrečném boji pak více prožíváte, když někdo zemře. No, a v nové verzi Sedmi statečných se toto prakticky nevyskytuje (čestnou výjimkou je Goodnight hraný Ethanem Hawkem) - film se "statečné" snažil nejvíce odlišit jejich etnickou rozdílností, která ale paradoxně v příběhu nehraje roli. A to je škoda, protože finální bitku Fuqua servíruje naprosto výtečnou - v každé chvíli víte, kde se co děje, děj je napínavý, přestřelky dobře udělané a dokonce se dočkáme i klasického westernového stare-downu. Všichni herci jsou navíc velice charismatičtí, takže je radost na ně na plátně koukat. Jejich talent mnohdy zachraňuje vlastně docela průměrný scénář. Antoine Fuqua ale dovedl filmu vdýchnout sympatickou jiskru, takže se opravdu ani na chvíli nenudíte. Přelomový western? V žádném případě. Ale důstojný zástupce žánru to je určitě. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Fuquovi treba nechať, že je všestranný režisér a nakrúti solídne film akéhokoľvek žánru. Zároveň ale málokedy príde s niečím výnimočným a Sedem statočných nie je výnimkou. Ak by nešlo o túto značku, možno by som ohodnotil aj vyššie, lenže pri finále si hovoríte, prečo vám nie je ľúto obetí a dochádzate k názoru, že scenár si nedal žiadnu prácu s tým, aby ste si k niekomu vybudovali vzťah. Hlavne neporovnávajte s milostnou linkou a vzťahom k miestnemu dieťaťu v Sturgesovom diele, budete sklamaní. Nakoniec sa najviac bojíte o život postavy Haley Bennett, jej takmer-konfrontácia so zlým indiánom dá emocionálne zabrať, zvyšok bohužiaľ nie. Ako modernizáciu látky môžeme vnímať multi-kulti zloženie partičky a fakt, že ich najme žena. Myslím, že to nebol vôbec od veci ťah a možno sa to blížilo viac k dobovej realite, než v (druhom) pôvodnom, avšak o dosť lepšom, filme. V rámci súčasnej westernovej tvorby je to samozrejme top. 70% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Když opomeneme naprosto zbytečný vznik remaku, tak se v mých očích jednalo o sledovatelnou záležitost. Dialogy byly sice psány pacienty lobotomického oddělení a děj vás zřejmě také úplně neoslní. Nicméně, celkem mě oslovilo obsazení jednotlivých rolí. V sedmičce nebyl nikdo, kdo by mě nějakým způsobem iritoval. Dokonce i hlavní hrdinka, která vypadala jako taková lepší verze Jennifer Lawrence, by za použití hada stála. Se spolusledovatelkou jsme hádali, který pán svého hada nakonec použije. Ona tipovala Pratta, protože byl největší fešák. Já jsem tipoval černouška, protože měl pravděpodobně největšího hada. Malinko mě iritoval snad jen hlavní záporák, který byl takový menší přizdisráč. Nejvíce jsem se ve filmu těšil na akci, od které jsem měl očekávání, že by v moderním westernu za něco mohla stát. Akce byla vynikající, té nemůže vytknout nikdo nic. Hudba byla taktéž velice solidní a akci skvěle doplňovala. Taktéž se snímek snažil zabodovat v každé domácnosti. Byl neskutečně multikulturní. Už obsazení černouška do hlavní role byl pořádný signál boje proti rasismu ve filmu. Myslím si, že je třeba tento boj vést, když už nyní máme prostředky. Myslím si, že hlavní příčinou částečného potlačení rasismu, byl právě nástup barevných filmů. Na konci samozřejmě následoval klasický kýč o neskutečné odvaze a hrdinství sedmičky statečných, ale nalijme si sklenku čistého vína. Kdyby za pány přišel nejdříve ten zlý pán a nabídl jim penízky, tak by s velkou pravděpodobností neměli nejmenší problém stát na druhé straně zákona. Toho bezobsažného kecání tam bylo přeci jen trošku moc, takže se přikláním spíše ke třem hvězdám za tři přeživší. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je dokonalým příkladem politické korektnosti v dnešní době. Originál jsem bohužel neviděl. Začátek je sice pomalejší, ale konec stojí za to. Přece jen rasová diverzita jednotlivých postav nedává žádný smysl. Film ani moc nezachraňuje poměrně slušné herecké obsazení v podobě Denzela Washingtona, Ethana Hawkea a Chrise Pratta. Nemohu opomenout ani pohlednou Haley Bennett. Dějem se asi moc nemá cenu zaobírat, je poměrně jednoduchý. Závěrečná bitva je sice dobře udělaná, ale to je asi tak všechno. Asi je vážně zbytečné dělat tyhle remaky. Bohužel se tomu asi v brzké době nevyhneme. Chris byl celkem nesmrtelný. "Ve voko bere mám vždy navrch." :D ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce] Samotný film z roku 1960 je remakem, tedy budu k tomuto komentáři přistupovat s rezervou. Příběh sedmi statečných, odpadlíků společnosti, kteří se postaví neskutečné přesile, aby jednou v životě splatili jakýsi dluh svému svědomí, je opravdu romantický a již notoricky známý, tedy není třeba se tu s ním zdržovat. Skladba postav je dle mého skrovného názoru na divoký západ docela roztodivná, jelikož se nám tu sejde docela zajímavá etnická směsice. Netuším, zda to byl záměr, ale mně to příliš nesedělo. Dialogy jsou celkem plytké a občas vám přijde, že zbytečné, snad by bylo lepší trochu detailnější rozpitvání jednotlivých charakterů postav, než táhlé záběry na hory, lesy, louky, pole a do výstřihu hlavní hrdinky. Co se týče samotných akčních scén, které tvoří prakticky většinu filmu, jsou opravdu pěkné, ale hodily by se spíš do nějakého profláknutého akčního snímku s vysokým pořadovým číslem. Chyběla mi tam větší záživnost a smysl pro detail. Více vyhrocených situací, co by se člověku vryly do paměti. Takhle z legendární klasiky vyšla jen lehce nadprůměrná rutina, aby zas někteří mladší diváci zjistili, že existuje ještě několik starších kousků, které jsou tu již od let, kdy pomalu jejich rodiče nebyli na světě, a které stojí za to vidět víc. 60% ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Takhle bych si nějak představoval Red za mlada na divokém západě, jen bez humoru. Je to docela smutné. Film má koule, ale zoufale mu chybí duše. Takže si vystačí s povrchními emocemi, spoustou tvrdých zbraní, megalomanskými přestřelkami a výbuchy (v poslední půlhodině je to však hodně zabavné) a snahou o rovnoprávnost, ať už rasovou nebo genderovou, mnohem víc však tu první. Hlavním problémem však je, že jsem nikomu doopravdy nefandil a bylo mi jedno, co se s kým stane (myslím kvůli tomu scénáři). Třešničkou na dortu je, že u hlášky s padajícím mužem tady prozradili pointu, kterou si v originále (americkém) mohl každý domyslet sám bez přemýšlení. Asi jsem ho neměl vidět před cestou na projekci. (Projekce 21.9.2016, 19:00, Premiere Cinemas Praha Hostivař) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ale joooo, dobrý western! I když to není můj favourite žánr, nemám, co bych vytknul. Dobré obsazení! V podstatě každého z oné sedmičky si oblíbíte, takže když na konci...ale né, nebudu spoilerovat ;-) ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Takže tu máme remake remaku a s rukou na srdci mohu říct, že Sedm zbytečných je další ze zbytečných a nic neřikajících filmů a remaků za poslední roky. Už trailer vypadal neskutečně hollywoodsky a americky, akce a humor v každém záběru, rozhodně nemáme čekat western od slova western ale akční jízdu někde na divokém západě. Největší pěst na oko ovšem je v řadách Sedmi zbytečných černoch, který ještě navíc skupinu vede, potom mexičan, indián a asiat, takže tu máme největší multi kulti fail přesně jak se hodí dnešní filmové době, kde jakmile není ve filmu černoch tak se může Pinket Smith posrat zuřivostí, takže se koukáme na neohroženého Wošingtona, který nesahá původnímu Brinerovi ani po koule, ale hlavně, že je stejně oblečenej. Hlavně se ani nedozvíme, proč ve filmu vlastně jsou, člověk, který bojoval proti černochům je jedním najednou veden a samozřejmě nechybí Pratt a jeho štěněčí ksicht, tento týpek se do takovýhle filmů přímo hodí, ale vážnou roli mu nevěřím ani za mák. Tento film okamžitě po návštěvě kina zapomenete, protože na něm není nic zajímavého, opravdu ne, takže jednu hvězdu za Vincenta Donofria a Hawkeho. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tři Tisícátý ohodnocený film mnou zde, byť zde se z toho tady stává čím dal víc a víc hnojník, plný prasat, rasistů, samolibých nadutých lidí a taky expertů co si serou do huby . No né fakt, koukněte do diskuze, tolik nenávisti a zloby, protože v tomhle filmu hraje černoch, mexičán, asiat a herec co ztvárňuje indiána, já chápu že jste vývojově zasekli na úrovni primitivů s IQ 70. Ale chápejte že vaše rasistické řeči patří do diskuze k novinkám né sem, no a teď k filmu. Na film sem se těšil už od prvního traileru a neni se čemu divit, bombastické obsazení, vynikající režisér, který jenom jednou šlápl vedl, ano Pád Bolestivého dómu tímhle definitivně odpuštěn a soundtrack udělal James Horner, k tomu později. Takže natěšenost byla maximální, a dneska v kině se to potvrdilo že sem se nemýlil .Antoine Fuqua neni žádný idiot, takže když natočí sto třicetiminutový film, tak musí nějak inteligentně zaplnit, a kupodivu ho nezaplnil akcí, ale příběhem. Jo nabírání hrdinů se sice neobejde bez nějaké té potyčky, ale ta pravá akce začíná když hrdinové dorazí do utlačovaného města. A pak ? Další akce nastane až ve finále, špatné ? Né naopak, scenáristé předvedou že dokáží spojit obě dvě verze, aniž by to dělalo ostudu, vzdávají úctu těm filmům a to je podle mně prostě to nejlepší. A aby bylo jasno, já Kurosawu moc nemusím, však jeho Sedmička je velice slušná a Sedmička pistolníků, no ti ujdou, ale žádný z těch dvou filmů mi k srdci nijak zvlášť nepřilnul, jako tenhle. Tady sem si všechny hrdiny zamiloval, měli osobnosti, měli sny, měli cíle a bylo mi líto jak to pak dopadlo, bylo mi jich líto, po víc jak dlouhé době mi bylo líto hrdinů, tohle se už nestalo ani nepamatuji. A i ti záporáci tady nejsou takový no name, mají osobnost a taky sem k nimi cítil i zlost, jelikož to co dělali, bylo prostě hnusný. Co se týče akce je přehledná, choreograficky znamenitě zmáknuto ať už jde o kontaktní boj nebo přestřelku, akce je prostě špičková a na úrovni. A teď k Jamesovi Hornerovi, tento skladatel se nemohl dožít svého posledního mistrovského díla, a že jeho hudba k tomuhle filmu je mistrovské dílo, ať už jde o akční hudbu nebo o napjatou, viz to v kostele to byli nervy. A že napjaté to tedy je, byl sem opravdu napnutý až do konce. Jo a je to fakt drsný, sice žádných Osm Hrozných nebo Revenant, ale určitě drsnější než starší filmy. Ale zase ve filmu sou i vtipné hlášky a situace prej "Přinesli si vidle, teď máme dokonce i šanci". Doporučuji a ty mentálně zaostalé lidi v diskuzi, oni budou vědět, těch si nevšímejte a jděte do kina na western. https://www.youtube.com/watch?v=gShM8ZwbSG4 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Film, z ktorého som mal úprimné obavy. Málokedy dostaneme skutočne dobrý remake starej klasiky a v prípade "The Magnificent Seven" som sa skutočne obával, že pokazia starý vynikajúci film, ktorý si človek môže zapnúť kedykoľvek. Tu sa však rozhodli ísť tvorcovia inou cestou a hoci sa tu jedná sčasti aj o remake (máme tu veľmi podobné postavy a veľmi podobný dej) tak mám pocit, že sa rozhodli do filmu pridať vlastné nápady a podať svoj vlastný príbeh na divokom západe so siedmimi statočnými. A vďaka skvelej kombinácii výborných hercov a jedného mladého indiána sa z toho stáva veľmi príjemne strávený čas. Tempo je dobré, film sa dobre sleduje, nenudí to, no miestami som mal pocit, že možno by sme mohli mať viac akcie. Ethan Hawke je vynikajúci a jeho dilemma skutočne funguje. Denzel Washington ako leader funguje vynikajúco a priam ho cítim vo svojej role. Chris Pratt je pre mňa najlepšou postavou v celom filme. Rovnako ako v prípade Guardians Of The Galaxy. Celý čas som sa na ňom bavil. Plus aj Haley Bennett je vo filme skvelá a konečne máme aj ženu, ktorá sa nebojí ísť do boja a je schopná sa brániť a je silná. To sa mi páči. Atmoséfra westernu je dobrá, no miestami som mal pocit, že sa to odohrávalo v interiéroch s falošnou veľmi výrazne modrou oblohou. Ale postavy a atmosféra je dosť na to, aby som sa na film pozrel, plus ma to celý čas skutočne bavilo. Myslím si, že si film môžete pokojne pozireť a užijete si ho. Nebude to rovnaký zážitok ako z originálu The Magnificent Seven, ale stále niečo, čo by som odporúčal vidieť. Minimálne fanúšikom westernu. Len sa skúste trošku odpojiť od tej známky "The Magnificent Seven." A pôjde to lepšie. Hodnotenie: B+ ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Afroameričan Fuqua obsadil do hlavní role svého souputníka a v touze po rasové vyváženosti sáhl i po mongoloidech a jejich křížencích, čti mexičanech. Prostými počty však dojdeme k jednoduchému zjištění, že hodní vedou 4:1 a mezi zlými nebyl ani jeden negr, a to jich bylo podstatně víc. Ono dnes najít zlého černocha v černobílém filmu, natož ve westernu, je jako hledat jehlu v kupce sena. Multikulturální zbarvení však nepůsobilo zas tak rušivě, jak by se mohlo na první pohled zdát a zkousnete-li onu "spravedlnost", můžete se v pohodě nechat bavit výborně natočenou akční poctou původnímu remaku z šedesátek. Je zbytečné se pokoušet o srovnávání s Brynnerovskou verzí, tohle je prostě nová doba s novými filmovými postupy, remaky dnes letí a jde jen o to, zda se vám to líbí nebo ne. A vzhledem k tomu, že úcta, i přes to multikulti, z toho prostě byla cítit. Akce byla eňoňůňo, kupodivu jsem víc ocenil první přestřelku s bandity než finále, a herci (černí, bílí, žlutí, rudí - mi je to vážně fuk) se svými rolemi prostříleli s grácií a já jim ty kauboje věřil, jdu na spokojenou čtyřku. Já se totiž nedíval na remake, ale další verzi příběhu o nezištné statečnosti a pomoci utlačovaným, což mi připomíná, že takových poselství není nikdy dost, napříč rasami. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Sedem statočných pre novú generáciu. Nemá význam porovnávať staré s novým. 2016-ka nemá pre mňa to čaro nepoznaného a tú fantastickú atmosféru 1960-ky, ale má to výbornú záverečnú prestrelku, slušných hercov, úžasne odporného Petra a skvelého Byeong-heona. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Předělat takovou klasiku jako Sedm statečných je skutečně věc statečná. Avšak problém snímku je stejný, jako s každým jiným Fuquovým počinem - než vůbec dojde k nějaké akci, dá si pořádně na čas... A tak než se naše slavná sedmička dá vůbec dohromady, seznámíme se pořádně nejen s každým jedním členem, ale i jejím zaměstnavateli, protivníky... A než se nadějeme, onen hype vytvořený výtečně sestříhaným trailerem je tutam... Sedm statečných chybí byť jen jediný motiv pro jejich akce a americká historie jako by vůbec neexistovala. I přes to přese všechno je však Magnificent Seven tím, co Suicide Squad skutečně mělo být. Tedy alespoň v poslední hodině nabyté akcí, krví i hláškami. Pokud jste tedy připraveni neporovnávat snímek s jeho originálem (či původním originálem), pokud nemáte ponětí, co se v USA krátce po občanské válce skutečně dělo, a pokud Vám nevadí místy dosti zdlouhavý Fuquův styl, můžete se dobře pobavit. Konec konců, je to film o Denzelu Washingtonovi a Chrisu Prattovi jako kovbojích, "what's not to like"? ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, pôvodných Sedem statočných nezostaralo ani o rok, tak je úplne nelogické robiť remake. Hlavne keď nová verzia nepochopila základné "tajomstvo" ich úspechu. A to je ľahkosť a humor. Fuqua, resp. scenáristi sa do novej verzie zbytočne snažia dávať ťaživejšie témy a vnútorné motivácie (v štýle OSEM HROZNÝCH), ktoré tam nepasujú. Hlavne preto, že tento western je nefalšovane prestrelkový (čo je veľké plus). Úvod otravný, zostavovanie tímu kostrbaté, navodenie chlapskej súdržnosti obstojné, akcia veľkolepá, záver béčkový. Sranda, že tie fakt veľké a pamätné scény sú vždy v trochu rozporuplných filmoch (DIVOKÁ BANDA, PSANCI). Ešte zaujímavejšie je, že z westernov poslednej doby (BLACKTHORN, DJANGO, SPÁSA, KRVAVÝ TOMAHAWK) je ten najambicióznejší najviac priemerný. Pár odkazov na predlohu a zaverečné titulky s pôvodným Bernsteinovým motívom potešili... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Z rôznorodosti postáv som ostal celkom mimo, ale nakoniec to nebolo na škodu. V roku 1960 by asi nepredpokladali, že v remaku ich filmu bude mať hlavnú úlohu černoch, ktorý sa vtedy ledva mohol zviesť električkou. Nehovoriac o zakomponovaní Indiána, Číňana a Mexičana. Inak je to ale výborný western, ktorý sa dá užiť napriek znalosti deja vopred. Boli využité všetky moderné prostriedky, aby bol dosť akčný a zároveň scenár necháva priestor na tie známe dlhé westernové pauzy v tichu pred búrkou. Herecky tu u mňa vyhral Chris Pratt, čo by nadutý pištolník a svoje kvality samozrejme potvrdil i Denzel. Sympatický bol čínsky nožíkový mág Byeong-heon Lee a naozaj prekvapujúco dobrá ženská vedľajšia rola Haley Bennett. Naopak, Ethan Hawke nebol až taký výrazný, než som čakal. Sarsgaard je dobrý záporák, ale s malým priestorom na prejavenie sa. Hudba nebola taká výrazná ako v pôvodnej verzii, čo bolo ale ťažké predčiť. Klasika je klasika, ale keď chcete dobrý western, tento medzi ne patrí. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svižné a zábavné přepracování westernové legendy (kdo chce, tak samurajské). Fajnová akce a dobrý výběr herců, zaručuje, že se po dvě hodiny, nebude divák nudit. Jak je však i Fuqui zvykem, legenda se z filmu nestane a rychle se na něj zapomene. ()

Související novinky

V pravé poledne čeká remake

V pravé poledne čeká remake

17.09.2016

Westerny v posledních letech slaví opatrný comeback. Opravdová kuráž vydělala 252 milionů dolarů, Nespoutaný Django si došel pro 424 milionů a za úspěch se dá považovat i 155 mega, jež nastřádala… (více)

Nová Zjizvená tvář má režiséra?

Nová Zjizvená tvář má režiséra?

11.08.2016

Ve Zjizvené tváři z roku 1932 sledoval Howard Hawks vzestup a pád irského gangstera Tonyho Camonteho. Ve Zjizvené tváři z roku 1983 sledoval Brian de Palma vzestup a pád kubánského gangstera Tonyho… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Mizerové se vrátí. A to hned dvakrát.

Mizerové se vrátí. A to hned dvakrát.

06.08.2015

Studio Sony oznámilo data premiér pro mnoho svých nadcházejících titulů. Určitě je potřeba zmínit novou verzi Sedmi statečných (23. září 2016), adaptaci Kingovy Temné věže (13. ledna 2017) nebo… (více)

Reklama

Reklama