Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mít čtrnáct není jednoduché, ani když vše kolem vás je v normálu. Do toho má však Maikův život daleko. Dysfunkční rodina a zjevná neoblíbenost mezi spolužáky jej předurčuje k tomu, aby do třídy právě dorazivší nový žák skončil v lavici právě s ním. Může být něco horšího? Snad jen to, když vás Tatjana, nejvíc sexy holka ve třídě, nepozve na narozeninovou párty. A letní dovolená? Ta je jeho bohatým a nezainteresovaným rodičům jedno. Prostě nuda a šeď. Tedy až do chvíle, kdy se objeví nový chlapec ‚Tschick'. Díky němu se Maik nakonec dostane i na párty Tatjany. Jejich odchod z oslavy neprojde úplně bez povšimnutí a Maik si uvědomí, že Tschickovou silnou stránkou je to, jak se chová. Oba si padnou do oka a vydávají se na výlet v kradeném autě. Maikovi tak nejlepší léto jeho života přinese nejen nového kamaráda, ale změní navždy jeho život. Kdo by čekal padesát let? (Zlín Film Festival)

(více)

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to kontroverzní umělá rentgenologie o německém mládí. Komedie ale zahřeje na srdci a některé situace jsou zábavné, takže si dovedu představit, že dětští diváci když film končí chtějí přídavek. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Tématicky akoby Fatih Akin nadväzoval na svoj film V červenci. Lenže zatiaľ čo tam fungovalo všetko, tu nefunguje skoro nič. Nebolo to ani zaujímavé, ani vtipné. A ak by som vopred nevedel, kto je režisér, z mdlého rukopisu filmu na to neprídem. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama