Reklama

Reklama

Muž hledá ženu

(seriál)
  • USA Man Seeking Woman
USA, (2015–2017), 11 h (Minutáž: 22 min)

Předloha:

Simon Rich (kniha)

Hudba:

Allen Simpson

Hrají:

Jay Baruchel, Eric André, Britt Lower, Robin Duke, Mark McKinney, Maya Erskine, Katie Findlay, Rosa Salazar, Jeff Pangman, Ennis Esmer, Jessica Lowe (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Roztomilý a surrealistický pohled na životně důležité souvislosti randění. Seriál MUŽ HLEDÁ ŽENU sleduje příběhy JOSHE GREENBERGA (Jay Baruchel) a jeho nekonečnou, fantaskní cestu za láskou. Josh se na ní potácí mezi rychlovkami na jednu noc, bolestivým rozchody, schůzkami naslepo s podivnými existencemi, cestováním v čase, sexem s vetřelci, smrtí a japonskou obludou jménem Tanaka, která nápadně připomíná penis. (TV Prima)

(více)

Recenze (37)

geklon 

všechny recenze uživatele

Sympaťák Jay Baruchel dostane kopačky... za zvuků Crystal Castles v začínajícím dešti. Myslím si, že je tohle nejoriginálnější seriál, minimálně za deset let. To jaký nápady se tu realizují, je až neuvěřitelný. To co tvůrci troufli publikovat jen v kreslených seriálech, tu jede na plný obrátka se živými herci (po většinou). Navíc Jay Baruchel je prostě neodolatelnej. Po 5 dílech 90%. Po deseti 90% obhájeno. 5ada druhá trochu bojuje s nastevenou laťkou, ale boj je to usilovný, každá epizoda, pracuje s několika nápady, některé jsou na úkor smysluplnosti a důstojnosti, ale stále je to vysoká úrověň, která pořád baví a šokuje. Postavy se trošku přestaly vyvíjet a témata a jednotlivé náměty epizod, se dost zobecnily, ale prostoru na ohromující přístupy a gegy je minimálně na jednu řadu. Prvních 5 dílů řady č. 2 85% ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Nic proti humoru dohnanému až do krajností, ale tohle je doslova přehnané. Komedie u jejíhož první dílu jsem se ani jednou nezasmál a kde jediné slovo, které mě napadá je trapné. No a bohužel ani s přibývajícími díly se to nelepší, zdejší humor mi tedy krutě nesedl. Drop po 5. díle. ()

Reklama

rockyt 

všechny recenze uživatele

Takže tu máme další serial kde zoufalý chudáček, trapáček a chudinka nedokáže navázat kontakt s opačným pohlavím. Výborně, to se zase nasmějeme. "Podívejte jsem chudáček, neumím promluvit na ženskou" HAHAHAHAHAHA!!!!! Bože to byl srandy kopec fakt! Dal jsem tomu seriálu šanci kvůli zdejším referencím a tomu, že měl serial obsahovat absurdní humor. Ok absurdní humor zde opravdu je. Ale doufal jsem spíš v absurdní ve stylu žhavých výstřelů a ne "Dáme tam první debilitu, která mě napadne". Pro mě velké zklamání. PS: nemám rád Jaye Baruchela, tady jsem si to jenom potvrdil. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Je vidět, jak tu seriál sbírá extrémní hodnocení z obou stran škály. Já se připojím k té pozitivní. Jelikož je mi v době sledování stejně jako hlavnímu hrdinovi a zažívám i podobné situace, tak se v něm celkem vidím a ten typ humoru, který seriál předvádí plně chápu. Season 2: Stejně fajn, jako ta první. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

S01 - Meta, meta a ještě jednou meta. To co se v seriálu děje se slovy těžko popisuje, aby to nepůsobilo divně a trapně, přesto při sledování to všechno krásně zapadá. Je to trefné a až nepříjemně realistické a jen díky té nadsázce z toho není totální depresivní podívaná. S02 - Nádherná ukázka toho, že když máte "geniální" nápady, tak můžete ukázat skoro všechno. A je jedno jak moc je to absurdní, jelikož pokud jste něco zažili, tak vás ta pointa praští do očí, takovým způsobem, že si hned vzpomenete na svoje úspěchy a neúspěchy. Je to vtipné, trefné, má to obrovský přesah a spoustu emocí. Tohle musíte vidět, a buď si to zamilujete nebo to budete nenávidět. S03 - Velmi se mi líbila ta změna, která přišla už v prvním díle a to ta, že si Josh najde přítelkyni, která je podobně ujetá jako on. I jí se stávají absurdní situace a i ona má dost nečekané problémy. A je to super a krom dvou slabších dílu to je jasná trefa do černého. Velkou zásluhu na tom má obsazení Katie Findlay, která je parádní a velmi dobře pasuje k Jay Baruchelovi. Humor je opět přesný a trefný a dokáže vyvolat spoustu emoci a vzpomínek. Jsem velmi rád, že jsem seriálu dal šanci, a i když ho zrušily, tak mě to po finálním dílu nevadí, jelikož to skončilo nádherně. ()

Galerie (177)

Reklama

Reklama