Reklama

Reklama

Muž hledá ženu

(seriál)
  • USA Man Seeking Woman
USA, (2015–2017), 11 h (Minutáž: 22 min)

Předloha:

Simon Rich (kniha)

Hudba:

Allen Simpson

Hrají:

Jay Baruchel, Eric André, Britt Lower, Robin Duke, Mark McKinney, Maya Erskine, Katie Findlay, Rosa Salazar, Jeff Pangman, Ennis Esmer, Jessica Lowe (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Roztomilý a surrealistický pohled na životně důležité souvislosti randění. Seriál MUŽ HLEDÁ ŽENU sleduje příběhy JOSHE GREENBERGA (Jay Baruchel) a jeho nekonečnou, fantaskní cestu za láskou. Josh se na ní potácí mezi rychlovkami na jednu noc, bolestivým rozchody, schůzkami naslepo s podivnými existencemi, cestováním v čase, sexem s vetřelci, smrtí a japonskou obludou jménem Tanaka, která nápadně připomíná penis. (TV Prima)

(více)

Recenze (37)

geklon 

všechny recenze uživatele

Sympaťák Jay Baruchel dostane kopačky... za zvuků Crystal Castles v začínajícím dešti. Myslím si, že je tohle nejoriginálnější seriál, minimálně za deset let. To jaký nápady se tu realizují, je až neuvěřitelný. To co tvůrci troufli publikovat jen v kreslených seriálech, tu jede na plný obrátka se živými herci (po většinou). Navíc Jay Baruchel je prostě neodolatelnej. Po 5 dílech 90%. Po deseti 90% obhájeno. 5ada druhá trochu bojuje s nastevenou laťkou, ale boj je to usilovný, každá epizoda, pracuje s několika nápady, některé jsou na úkor smysluplnosti a důstojnosti, ale stále je to vysoká úrověň, která pořád baví a šokuje. Postavy se trošku přestaly vyvíjet a témata a jednotlivé náměty epizod, se dost zobecnily, ale prostoru na ohromující přístupy a gegy je minimálně na jednu řadu. Prvních 5 dílů řady č. 2 85% ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa polemizovať, či je to najlepšia výpoveď o vzťahoch a všetkému okolo toho za posledných neviem koľko rokov, tak neuveriteľne pravdivá, situáciami "pripadá mi to ako" privedenými k životu a proste celkovo geniálne napísaná a nekonečne absurdna. No dostalo ma to neskutočne a už teraz je to pre mňa kultová televízna záležitosť. A Jay je do tej typológie strašne dobre obsadený. ()

Reklama

Vxxx odpad!

všechny recenze uživatele

Já doufala, že se tahle novinka stane mým favoritem, právě díky tomu, co mi na tom nakonec vadilo. Přehnaný humor má asi hranice. Nebo možná funguje jen u filmů. Říkala jsem si, že pokud tam bude humor stavěný na hovadinách (jako například RRRrrr, nebo Utopenec na útěku apod.) tak by to mohlo být super. Ovšem tohle bylo pouze a jen trapné a všechno možné, jen ne vtipné... Je mi líto Erica André. Ten herec je mi TAK sympatický... a ani jeho v něčem takovém neustojím. ODPAD! ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Rezchod, a návrat do reálného světa po něm. Největší standard v sitcomovém světě. A tady se to klišé jen tak klidně proletí červí dírou na úplně opačnou stranu vesmíru, tam, kde vládne zcela mimozemský humor, a ono klišé je tam nejobjevnější příběh ze všech. Doslovná sonda do duše normálního polonerda. Sonda do VAŠÍ duše. Psychedelie. Zběsilost. Genialita. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Je vidět, jak tu seriál sbírá extrémní hodnocení z obou stran škály. Já se připojím k té pozitivní. Jelikož je mi v době sledování stejně jako hlavnímu hrdinovi a zažívám i podobné situace, tak se v něm celkem vidím a ten typ humoru, který seriál předvádí plně chápu. Season 2: Stejně fajn, jako ta první. ()

Galerie (177)

Reklama

Reklama