Reklama

Reklama

Lennon or McCartney

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
USA, 2014, 34 min

Režie:

Matt Schichter

Kamera:

Matt Schichter

Hrají:

Matt Schichter, J.J. Abrams (a.z.), Richard "Buck 65" Terfry, Nimród Antal, Kelly Asbury, Ian Astbury, Jeff Baena, Ashleigh Ball, Dylan Bruce, LeVar Burton, David Byrne, John Cale (a.z.), Margaret Cho (více)

Obsahy(1)

550 osobností různých profesí, převážně hudebníci a herci, odpoví na jednu jedinou otázku: Lennon nebo McCartney? Film ukazuje, jaký vliv měli tito dva členové skupiny The Beatles na celý svět. (WernerDMZ)

Recenze (6)

ajwynko 

všechny recenze uživatele

normalne netusim ako sa mam staviat k tomuto pocinu..no musim uznat ze pokladat 10 rokov tu istu otazku 550 umelcom (nie kazdy z opytanych je podla mna umelec) chcelo velky pohar trpezlivosti..nastastie bolo tu par vtipnych reakcii, na ktorych som sa bavil, ale najvtipnejsie mi na tom vsetkom prislo to, ze otazka znie: Lennon or McCartney? a v pozadi hra While My Guitar Gently Weeps co je Harrisonova vec... ()

Themyth 

všechny recenze uživatele

Dlho som váhal hodnotiť tento dokument. Ťažko to nazvať čo i len dokumentárnym filmom. Ale treba oceniť snahu tvorcov zosumarizovať toľko osobnosti a ich odpovedí. To nemá obdobu. A som fanatický celoživotný prívrženec The Beatles a Paula Mccartneyho. Nakoniec sa tak dnes stalo. Dávam priemer. Po filmárskej stránke je to iba strohá sumarizácia odpovedí. Ale oceňujem už spomínanú snahu. A ideu. Môj favorit prehral, ale to je teraz nepodstatné. Hudba oboch velikánov tu bude na veky vekov. ()

Kubas1994 

všechny recenze uživatele

Tento dokument nemá žádný hlubší význam, nijak umělce nezkoumá, pouze zjištuje mnohdy až povrchní názory lidí, co jejich tvorbu znají pouze z doslechu, je tam i pár renomovaných muzikantů a herců, ale tohle je pouze pro pobavení, Video pro fanoušky Beatles a jsem jeden z nich. ()

Reklama

Reklama