Reklama

Reklama

Black-ish

(seriál)
USA, (2014–2022), 63 h 41 min (Minutáž: 20–22 min)

Tvůrci:

Kenya Barris

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Anthony Anderson, Yara Shahidi, Tracee Ellis Ross, Miles Brown, Marsai Martin, Laurence Fishburne, Anna Deavere Smith, Beau Bridges, David Fickas (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(175)

Recenze (6)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Taková moderní rodinka tak trochu na černo, příjemná oddychová komedie beze smíchové stopy v čele s Mahalikem a dcerou Diany Ross, kde je rasa častou živnou půdou pro všeljaké joky (Black people just aren't republicans!), ale zároveň nabízí dostatečně barvité a sympatické charaktery (především duo prarodičů a malá dvojčata si dávají každou scénu), aby to nebylo neustále o jednom a tom samém. Oproti Modern Family je to celé jednodušší a klasicky sitcomovější, ale ono není vůbec špatné být slabší verzí jednoho z nejlepších aktuálních sitcomů. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Na mě příliš "černá" záležitost. Seriál, který ukazuje, že černoši jsou vlastně ještě větší rasisti, než kdejaký běloch. Tématem i humorem je mi poměrně vzdálený. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Co říct k tomuto sitcomu. Blackish se v některých epizodách věnuje vážným problémům a ve zbytku je to standartní sitcom o jedné dobře situované černošské rodině. Jakožto středovropanům jsou nám asi problémy amerických afričanů celkem šumák a mě osobně vážně brané epizody vysloveně nebavily. Ta zábavnější část vás asi bude bavit podle toho jak si oblíbíte jednotlivé postavy. Nejzábavnější postavy jsou otec rodiny Andre, který umí být afektovaně zábavný, geekovský najstarší syn a nejmladší dcera s psychopatickými sklony. Zbytek jsou jen žánrové figurky, které mě moc neuchvátily a platí to i o Laurence Fishbourneovi. Má své momenty, ale nejzábavnější vedlejší postavy jsou Andreho kolegové z práce. Bílí kolegové jsou samozřejmě magoři s rasistickými sklony, ale největší borec je Charlie, což je totální pošuk, zdroj nelepších vtipů a pro mě osobně asi jeden z hlavních důvodů, proč Blackish sleduji. ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že humor Black-ish je takmer výlučne založený na rasových otázkach, ktoré má koniec-koncov už aj v samotnom názve; a je tiež pravdou, že niekedy to už pôsobí až príliš silene. Napriek tomu sa na eskapádach tejto bláznivej rodinky dá dobre pobaviť a Black-ish tak považujem za jeden z lepších súčasných sitkomov. ()

Související novinky

Eddie Murphy se znovu vydá do Ameriky

Eddie Murphy se znovu vydá do Ameriky

13.01.2019

Kariéra Eddieho Murphyho (Dr. Dolittle, Norbit) nestojí v poslední letech za řeč, není tedy divu, že již nějakou dobu usiluje o návrat k jedné ze svých nejslavnějších rolí. Chce totiž natočit… (více)

Reklama

Reklama