Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Děj se odehrává ve světě pohádek, Ever After High je založen na životě dospívajících dětí pohádkových postaviček, které jsou určeny jít ve šlépějích svých rodičů, aby jejich příběhy žily po generace. Lidé si myslí, že pokud tomu tak není, tyto příběhy pravděpodobně přestanou existovat a ony tak zmizí v zapomnění. Hlavními postavou jsou královna Raven (která je nespokojená se svým osudem) a Apple White (která je předurčena "žít šťastně až do smrti"). Raven by raději vytvořila nový osud pro sebe, zatímco Apple White se domnívá, že když si Raven změní osud, bude ohrožen její vlastní. Škola je tak rozdělena na dvě skupiny: na prominenty a rebely. Prominenti jsou příznivci společnosti Apple, kteří vyznávají své osudy a jsou s nimi spokojeni. Rebelové jsou zastánci Raven, kteří preferují myšlenku vytvořit si své vlastní, příznivější osudy. Vznikají proto spory a třenice mezi oběma skupinami. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (2)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Koncept Ever After High není špatný. Jedná se o spin-off Monster High. A tentokrát jsou na střední potomci klasických pohádkových postav. V době, kdy jsou velice populární nové přístupy k Fables (nejenom v komiksech) nebo Once Upon a Time (nejenom v seriálu), je tahle série od Mattelu jen dalším logickým krokem. Oba světy se dokonce potkávají v knize Monster High/Ever After High: The Legend of Shadow High. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

K tomuto seriálu jsem se dostala náhodou. Nejdřív jsem nevěděla, co a jak a kde a s kým, ale ono to se nějak dá později pochopit. Velký klad má pro mě to, že každý díl má cca 2 až 3 minuty, což se mi líbí plus úvodní píseň se mi líbí, je melodická a ne nudná. Někteří to srovnávají k Monster High, ale je to jako byste srovnávali hrušky a jablka. Je to fajn. ()

Reklama

Reklama