Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na hrad přijíždí králův rádce, aby zjistil, zda je lady Love opravdu těhotná... Správce Milus  si jde promluvit s Wilkinem a jeho společníkem. Chce po nich, aby přepadli kočár, který vypravil baron Pryce a který jede ke Králi. Kočár má vézt relikvii a Milus chce, aby pobili stráže, zapálili kočár a relikvii zničili. Wilkin nakonec souhlasí, protože Milus slíbí, že z vězení propustí jeho přátele. Na hrad Ventrishire přijíždí sir Gaweston, rádce krále. Chce si ověřit, že je lady Love těhotná. Gaweston ji nevěří a má sebou odborníka, který to má zjistit podle ranní moči. Správce Milus pošle dvě ženy dvojčata, aby svedli Gawestona a zjistili od něj informace. Wilkin mezi tím přepadá kočár a zapaluje ho. Pak ale zjistí, že někdo volá o pomoc. Když otevře, vidí uhořelou baronku Pryceovou, manželku barona Prycea. Wilkin zuří a popere se s Milusem, který ho obalamutil. Milus mu ale vyhrožuje, jelikož má stále zajaté jeho přátele a Wilkin se musí stáhnout. Lady Love poprosí Wilkina, aby jí dojednal schůzku s ranhojičkou (čarodějnicí Anorou). Milus se setká s Gawestonem. Gaweston po něm chce orální sex. Milus souhlasí, ale Gaweston ho pak uhodí. Celou dobu jen dělal, že je gay. Správce je naštvaný a zbije svého sluhu, se kterým měl dříve pohlavní styk. Lady Love se setká s ranhojičkou. Ta jí dá vlčí moč, aby mohla předstírat těhotenství. Wilkin má opět vidění, tentokrát vidí svou ženu a uhořelou baronku. Druhý den nastane test těhotenství. Lady Love uspěje a Gaweston zuří a odjíždí velmi rozčílený. Na konci jde Love poděkovat Wilkinovi. Wilkin ji obejme. To všechno ale z dálky uvidí jeho společník a Wilkinova resp. Gewainova žena. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato část se zabývá jistou okázalostí, kterou už prozrazuje český distribuční název. A tak ve své podstatě budí zvědavost. A to je asi tak všechno. Komorní nátura konverzačních scén přetrvává byť z větší výpravou. Opět se dočkáme rvačky a břitké televizní atmosféry. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále extrémně předvídatelné, ale tentokrát tu byl alespoň náznak souvislého děje. Nemohu se rozhodnout, jestli je člověk, který píše pro Primu obsahy k jednotlivým epizodám, pouze neschopný nebo mentálně nedostatečný. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama