Reklama

Reklama

Himicu: Top Secret

  • Japonsko 秘密 トップ・シークレット (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Na konci 21. století Národní výzkumní policejní institut představí světu speciální MRI. Jedná se o přístroj, který dovolí policistům nahlédnout do vzpomínek kohokoliv, i kdyby byl už mrtvý. Vyvstává ovšem etická otázka, zda je správné takový stroj využívat. Jenomže policisté, co se strojem pracují, přeci bojují za dobro nebo ne? (Zíza)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Hezky udělaná kancelář. Zajímavý thriller, bohužel divně naporcovaný, že to jako celek docela křupe.Navíc Ikuta Tóma tu celou dobu vypadá jako chodí zombie. Těžko říct, jaký ten film vlastně je. Dobře udělaný, ale nemastný neslaný, občas hodně dobrý, delší dobu nudný, pak přijde něco zajímavého... Pěkně nasnímaná scéna, „pěkný“ záporák, psychopatická husa, uječená Japonci, stoický Tóma, nic moc Kurijama... Zvláštní film, ale určitě má smysl se podívat a udělat si vlastní názor. Je to zase něco trošku jiného, než uječené romantické komedie. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Zajímavé scifi, které bohužel kromě hlavní herečky (Risa Oda) neumí naplno využít schopnosti svého obsazení. Zajímavý námět o vynálezu, který umožňuje zpřístupnit vzpomínky zemřelých, ale i tato novinka má své mouchy, její uživatelé to nemusí vždy přežít ve zdraví... Zápletka, technické zpracování na výbornou, příběh je zajímavý, pátrání po masakru jedné rodiny přinese nejedno nečekané rozuzlení. Film má spíše pomalejší tempo je místy atmosferický. Není to vyloženě napínavé, prostě zajímavé, občas překvapí, zanechá rozhodně svůj dojem, ale do dokonalosti má ještě hodně daleko. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama