Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejsledovanější soudní proces, který hýbe celou společností, se blíží do finále. Právníky čekají už jen závěrečné řeči a následný verdikt poroty. Bude O. J. Simpson osvobozen, nebo stráví zbytek života ve vězení...? (TV Prima)

Recenze (4)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důstojné zakončení. Předešlý díl to zřejmě nepřekoná, protože kromě závěrečných proslovů tomu trochu chybí dramatický oblouk - konec už není tak záživný, nicméně z hlediská právnických manévrů parádní záležitost, opět. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec pekný, ale nechápu ten systém. Vyberou vydlabanou porotu, která se rozhoduje jen podle sympatií a osvobodej vraha, kterej měl obhajobu založenou na konspiracích, to je neskutečný. Otázkou je zdali to Furhman opravdu nastražil a nebo je Simpson fakt zabil. Štve mě, že v té době ještě nebyli schopní se 100% jistotou určit pravdu. Nikdo se nepřizná, nidko nic neřekne, simsonovi to projde a fuhrman fostane jen výpověď. Neskutečné. Důkazů bylo ale dost, takže si myslím, že vrah byl skutečně Simpson. Těžko narafičit tolik důkazů. Každopádně Simpson se vězení stejně nevyhnul. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama