Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andrew žije u postaršího a hodně bohatého architekta Normana. Na oslavu svých narozenin pozval Jeffa i Davida, kterého chce ohromit. Proto se večírek koná v Normanově luxusním domě. Všechno ale nevychází podle plánu. David se spřátelí s Jeffem a Andrew začíná mít obavy, že ho ztrácí. Je si příliš jistý Normanovou přízní, ale ten se rozhodne udělat Andrewovu rozhazování peněz přítrž. Andrew končí ve svém starém omšelém bytě. Jeho poslední nadějí je David. Použije kreditní karty a připraví pro něj krásný pobyt v luxusním hotelu. Ale David už tuší, že Andrew lže, a odmítne ho. Andrew začne užívat drogy, a když už je úplně na dně, odjede za svou matkou. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se děj posouvá ještě více do minulostí, do doby, kdy je Cunanan ještě vraždou neposkvrněný. Do doby někde mezi seznámením s jeffem a vraždami. Příběh ukazuje další spojitostí s dvojicí jeff/david a ukazuje jak cunanan chodí v jeho přežívání. Jednoduše je to zlatokop. Tady ale zdá se trochu narazil. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť ideme späť v čase. Epizóda s minimom akcie (ak rátame dobíjanie sa do domu), ktorá však stále stavia na pevných dramatických základoch mora lží a manipulácií a konečne aj nejakej tej pravdy (seriálovej?; skutočnej?) o hlavnej postave. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama