Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andrew je v pasti. Zůstal úplně sám uvězněný v Miami. Policie uzavřela všechny silnice a smyčka se velmi rychle stahuje. Andrew se ukryje v hausbótu, nemá jídlo ani peníze, ale nemůže jít ven. Všude ve zprávách je jeho fotografie. Na sloupech po městě jsou letáky s jeho podobiznou. Nemá kam utéct. Obrátí se na otce. Ten mu sice slíbí pomoc, ale ve skutečnosti jen za úplatu poskytuje rozhovory a snaží se na celé situaci vydělat. Když policie objeví hausbót, je jasné, že je konec. Andrew Cunanan se zastřelí, než se policie dostane dovnitř. Antonio řeší, co bude dál. Gianni mu slíbil dům v Itálii, ale Donatella mu sdělí, že žádný dům nedostane a rodina s ním chce přerušit veškeré styky. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda sršiaca perfekcionizmom v každom okamihu. Záver série sústredený len okolo konca života hlavnej postavy sa vôbec nezdá zdĺhavý. Síce by sa mohla nájsť scéna obsahovo zbytočná, žiadna však neneguje celkové emočné vyznenie série a nijak diváka neruší. Jednoducho skvelá bodka na záver, viac ako čerešnička na torte. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobré a důstojné zakončení. Tady to bxlo hodně limitované skutečností, takže nelze očekávat nějaký hardcore závěr. Každopádně Cunanan de mohl mít krásně. Znal vlivný a bohatý lidí, mohl se uchytit v lepší branži a budovat postavení. Stačilo nechtít mít vše a nezabíjet. ()

Reklama

Reklama