Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malá rybárska dedina Playa Escondida je domovom Estrelly Mariny (Zuria Vega), mladej rebelky, ktorá rada sníva, a ktorú vychovali krstní rodičia zo skromnej rybárskej rodiny. Jej matka Casilda (Erika Buenfil) bola znásilnená a keď porodila, pomiatla sa a odvtedy sa bezcieľne túla ulicami. V tej istej dedine žije vplyvný zloduch Leon Parra Montiel so svojimi dcérami: arogantnou Orianou (Mariana Seoane) a nežnou Elenitou (Florencia de Saracho).
Po mnohých rokoch sa do Playa Escondida vracia Victor Manuel Galindez (Mario Cimarro), ktorý trpí depresiami a chystá sa stráviť zvyšok svojho života vo svojom rodnom mestečku. Hoci Oriana naťahuje okolo neho svoje siete a snaží sa ho zviesť, on sa zamiluje do Estrelly, ktorú tiež priťahuje a zamiluje sa doňho. Avšak jeho život nie je taký čistý ako Estrellin a v jeho minulosti je tajomstvo, ktoré ho mučí... (TV Doma)

(více)

Recenze (5)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

To je tak hloupé, až je to zábavné. Typická telenovela s přehrávajícími afektovanými herci, příšernou umělou syntetizátorovou hudbou a příšerným natahovaným scénářem. U některých vážných momentů z pár dílů, které jsem z nudy viděl jsem ale vyprskl smíchy a tak tu jednu hvězdu dám. * ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Typická jihoamerická telenovela,která je hodně barevná a hodně hloupá.Pravdou je,že jsem se často od srdce zasmál,bylo to ale v místech,kde by asi tvůrci takovou reakci neočekávali.Vždycky,když situace vygradovala do dramatických nebo krajně dojemných scén,přepadaly mě záchvaty smíchu,za nejvtipnější momenty považuji scény,kdy se záporná postava upřeně zahleděla do kamery a vysvětlila divákovi,jakou záludnost si připravila na kladné hrdiny a jak se těší na to,až past sklapne.To bylo tak exemplárně stupidní,že jsem se nemohl nesmát,za což jsem vzápětí schytával negativní reakce od lidí,kteří třímali ovladač a kterým přišel děj zajímavý. ()

Khumbac odpad!

všechny recenze uživatele

A zase! Mama louská vlašáky a čumí na brutal dead tele novely. Návštěvy rodiny se kolirazy nevyplácí....na druhou stranu...kozatky tam jsou... ()

wdc 

všechny recenze uživatele

První díl nic moc, pak ale dobré, příjemné překvapení. Od nějakého 30 dílu je to horší protože se hlavní pár rozdělí. Jsou tam samozřejmě jako i v jiných telenovelách různé afektované a srdceryvné scény, nějaký ten pokus o vraždu, nelogické chování, ale mám možnost jednoduše přetáčet. Celkem dobré. Je tam místy vidět, že si to natáčení užívali a byl to dobrý kolektiv. Sledováno ve slovenském dabingu (TV Doma) a zapomínám, že to není česky. ()

rajah023 

všechny recenze uživatele

Je to jedna z telenoviel ,ktorá vie ľudí chytiť za srdce. Príbeh lásky rybárky Estrelly Mariny (Zuria Vega) a spisovateľa Victora Manuela (Mario Cimarro) .Ich šťastie a láska bude však stále na vlásku ,vďaka večným neprajníkom Coral (Ninel Conde) a Leónovi Parra-Ibáñezovi (Manuel Landeta). ()

Reklama

Reklama