Reklama

Reklama

Milenec Lady Chatterleyové

  • Velká Británie Lady Chatterley's Lover (více)

Obsahy(1)

Manžel lady Chatterlyové (Sylvia Kristel) je ochrnutý a její sexuální touhy jsou neukojeny. Když potká Olivera Mellorse (Nicholas Clay), její bytost se rozpoltí. Žena svádí boj mezi láskou k manželovi a fyzickou touhou, která ji táhne k milenci.

Milenec Lady Chatterleyové je nejproslulejší a nepochybně i nejkontroverznější dílo anglického prosaika, básníka a esejisty Herberta Davida Lawrence (1885-1930). Řadu let byla tato kniha považována spíše za pornografii, byla zakazována a cenzurována a teprve později, snad v souvislosti s překotným vývojem tohoto století, byla pochopena a rehabilitována jako umělecké dílo, vypovídající jedinečným způsobem o své době a jejích rozporech. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ak chcete vidieť historický psychologický film, určite nechcete vidieť film so Sylviou Kristel. Ak chcete vidieť erotický soft film spred tridsiatich rokov, tak chcete vidieť film so Sylviou Kristel. Bohužiaľ sa tento film snaží tváriť príliš vážne a tej erotiky ponúka poskromne. Takže neuspokojené (spolu s manželom) ostanú aj obidve skupiny divákov. ()

Reklama

Reklama