Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yeon-hong (Ye-jin Son) je vdaná za Jong-chana (Kim Joo-hyeok) a mají spolu dceru Min-jin (Ji-hoon Shin). Jong-chan kandiduje do voleb a Yeon-hong mu při kampani oddaně pomáhá. V první den kampaně ovšem Min-jin zmizí. Yeon-hong je strachy bez sebe, ale jejího manžela spíše zajímají výsledky voleb a negativní publicita. Sama se proto pouští do pátrání a snaží se zjistit, proč její dcera zmizela. (LangiJ)

(více)

Recenze (9)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Musím se přidat na stranu těch, které to taky vůbec nebavilo. Zdlouhavé a neskutečně pomalé Drama, které si na Thriller hraje díky závěrečnému twistu, který na mě neměl žádný dopad, jelikož jsem si už přál konec. Son Ye-jin je asi jediným kladem, hraje opravdu dobře a vizuál je tradičně ok, ale jinak to šlo naprosto mimo mě. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost**, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra**, Napětí**. 4/10. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny mě film bavil od začátku. Přišlo mi jen, že měl dvě různé tváře. Jednu, normální, a tu druhou, která mi až tak nesedla, a přišla mi lehce pomatená. Tím myslím třeba ten zvláštní rituál někde uprostřed filmu a další "umělecké" prvky a scény, které se dle mého názoru moc nepovedly. Každopádně finální rozuzlení mě doslova šokovalo a film u mě posunulo minimálně o úroveň výš. 4* ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zvláštním způsobem vystavěný příběh, který místy působí de facto jako dokument. Mě tahle jinakost ale bavila. Možná i díky "Božské", která zase předvedla svůj tradiční výkon, kde na sebe strhne veškerou pozornost a sledovat její emocemi ztrápený výraz byla pastva pro srdce. Tempo vyprávění tedy rozhodně nebude pro každého a vyznavači konvenčně vystavěných thrillerů ruce pryč, budete se nudit, budete se nudit.  Tak trochu Zmizení  po korejsku, kde si opět každý trpělivý divák "užije" typický zdrcující závěrečný twist,.  Akurátní čtyřka. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Zpracování nebylo nejšťastnější a přiznávám, že jsem chvílemi netušila, která bije, ale film jako takový mě zaujal a finále dokonce i překvapilo. Něco jsem tušila, ale tak napůl. Že se mi to líbilo dost dobře napsat nemůžu. A Božská? To je prostě božská Son Ye-jin a špatně hrát prostě neumí. Přeloženo. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Jé, jak tohle mě nebavilo. Nic extra jsem nečekala, protože mě to podle reportáže moc nezaujalo, ale kvůli Son Ye-jin jsem to přeci jen zkusila. No a ani ta to bohužel nezachránila, vůbec se mi do tý role nehodila. Film mě nedokázal vtáhnout do děje, místy to bylo zbytečně moc uřvaný a ukřičený a i když to nebylo zas tak dlouhý, nudila jsem se. Potenciál to mělo, téma a závěrečný rozuzlení bylo zajímavý, ale forma zpracování se mi prostě nelíbila. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Tak úvod byl poněkud nudnější a člověk měl co dělat, aby se v té haldě jmen vůbec vyznal, ale postupně se to hezky rozjelo do celkem zajímavého thrilleru na téma ztráty dcery, politické kampaně, špíny jež se kolem toho točí, ale zejména zjištění o tom, co vlastně ona dívka byla zač a jaký žila život. Son Ye-jin je jako obvykle velmi působivá, zejména rozčílit se umí vážně solidně :-) Závěr pak nabízí velmi hutnou atmosféru a nejedno překvapení... ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Na začátku možná lehce zmatené /?/, divák musí být plně soustředěný, jinak bude trochu tápat .. jak ale děj nabírá obrátky, neustále se objevují nové otázky a nová podezření .. atmosféra viditelně houstne .. od potvrzení oné tragické skutečnosti to jde až k úplnému finále už jen neustále nahoru .. a hůře se dýchá .. pointa je opravdu zdařilá, celý příběh dostal jasné a srozumitelné kontury, smysl .. závěr filmu (celý příběh) se mi moc líbil .. i ta melodie a závěrečný song ... ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

BOŽSKÁ RULEZZZ!!! Jo tak asi do půlky je to dost divně vyprávěno a trošku jsem se nechytal, ale každou minutou se to pak projasňovalo, začalo zapadávat do sebe a nabíralo na obrátkách i atmoška docela houstla a co miluju, člověk si mohl kebulu namáhat, kdo to tak asi bude až nakonec......celkem překvápko :) no ale co nebylo divný a ani nemohlo být,, to byl výkon Božské, naprosto perfektní..... tuhle roli si Yejinka dokonale užívala, ty její občasné hysterické výstupy to bylo něco, skoro z ní šel strach a věřil sem jí to. Škoda toho rozpačitého rozjezdu, tohle mohla být naprosto neskutečná pecka, ale i tak dobrý. ()

Reklama

Reklama