Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yeon-hong (Ye-jin Son) je vdaná za Jong-chana (Kim Joo-hyeok) a mají spolu dceru Min-jin (Ji-hoon Shin). Jong-chan kandiduje do voleb a Yeon-hong mu při kampani oddaně pomáhá. V první den kampaně ovšem Min-jin zmizí. Yeon-hong je strachy bez sebe, ale jejího manžela spíše zajímají výsledky voleb a negativní publicita. Sama se proto pouští do pátrání a snaží se zjistit, proč její dcera zmizela. (LangiJ)

(více)

Recenze (9)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Tak úvod byl poněkud nudnější a člověk měl co dělat, aby se v té haldě jmen vůbec vyznal, ale postupně se to hezky rozjelo do celkem zajímavého thrilleru na téma ztráty dcery, politické kampaně, špíny jež se kolem toho točí, ale zejména zjištění o tom, co vlastně ona dívka byla zač a jaký žila život. Son Ye-jin je jako obvykle velmi působivá, zejména rozčílit se umí vážně solidně :-) Závěr pak nabízí velmi hutnou atmosféru a nejedno překvapení... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Musím se přidat na stranu těch, které to taky vůbec nebavilo. Zdlouhavé a neskutečně pomalé Drama, které si na Thriller hraje díky závěrečnému twistu, který na mě neměl žádný dopad, jelikož jsem si už přál konec. Son Ye-jin je asi jediným kladem, hraje opravdu dobře a vizuál je tradičně ok, ale jinak to šlo naprosto mimo mě. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost**, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra**, Napětí**. 4/10. ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Jé, jak tohle mě nebavilo. Nic extra jsem nečekala, protože mě to podle reportáže moc nezaujalo, ale kvůli Son Ye-jin jsem to přeci jen zkusila. No a ani ta to bohužel nezachránila, vůbec se mi do tý role nehodila. Film mě nedokázal vtáhnout do děje, místy to bylo zbytečně moc uřvaný a ukřičený a i když to nebylo zas tak dlouhý, nudila jsem se. Potenciál to mělo, téma a závěrečný rozuzlení bylo zajímavý, ale forma zpracování se mi prostě nelíbila. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Zpracování nebylo nejšťastnější a přiznávám, že jsem chvílemi netušila, která bije, ale film jako takový mě zaujal a finále dokonce i překvapilo. Něco jsem tušila, ale tak napůl. Že se mi to líbilo dost dobře napsat nemůžu. A Božská? To je prostě božská Son Ye-jin a špatně hrát prostě neumí. Přeloženo. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny mě film bavil od začátku. Přišlo mi jen, že měl dvě různé tváře. Jednu, normální, a tu druhou, která mi až tak nesedla, a přišla mi lehce pomatená. Tím myslím třeba ten zvláštní rituál někde uprostřed filmu a další "umělecké" prvky a scény, které se dle mého názoru moc nepovedly. Každopádně finální rozuzlení mě doslova šokovalo a film u mě posunulo minimálně o úroveň výš. 4* ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama